S-a născut azi. Ioana Ginghină a împlinit 44 de ani. Ce a primit cadou încă de la primele ore ale dimineții /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Ioana Ginghină împlinește astăzi 44 de ani și a fost întâmpinată cu o surpriză minunată încă de la primele ore ale dimineții. 

Ioana Ginghină a trecut prin clipe grele în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când a divorțat de Alexandru Papadopol. Vedeta a suferit enorm și a avut nevoie de un an de zile pentru a se recupera sufletește. 


Acum la împlinirea vârstei de 44 de ani, actrița este mai fericită ca niciodată. Iubește din nou, este alături de fiica ei și se bucură în continuare de succes pe plan profesional. Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste de un an și ceva. 


Încă de la primele ore ale dimineții Ioana a primit multe mesaje din partea fanilor și a rămas uimită când a văzut câți oameni se gândesc la ea încă de la primele ore ale dimineții. 


În plus, aceasta a avut parte de o surpriză imensă. A primit 45 de trandafiri. Chiar dacă a făcut haz de necaz din cauza numărului de trandafiri care nu a putut coincide cu vârsta ei, aceasta și-ar fi dorit să împlinească, de fapt, 35 de ani. 

 

 


Ioana Ginghină a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit


Chiar dacă nu și-a mai dorit să se recăsătorească, actrița a acceptat cererea iubitului său și se pregătește acum să organizeze o nuntă modestă, la care nu crede că va îmbrăca o rochie de mireasă tipică.


„Sunt hotărâtă să mă mărit, dar nu știu dacă o să îmbrac o rochie de mireasă și nu știu dacă sunt hotărâtă să mă mărit neapărat anul acesta. (…) Prietenii foarte prieteni vor fi acolo și, bineînțeles, familiile. Nu va fi o nuntă fastuoasă pentru că am noroc, de data asta, nu-și mai dorește nimeni o astfel de nuntă”, a mărturisit Ioana Ginghină la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel