S-a născut azi. Dani Oțil împlinește 41 de ani. Ce urare a primit din partea soției lui, Gabriela Prisăcariu

Data actualizării: | Data publicării:

Dani Oțil are motiv de mare sărbătoare. Împlinește astăzi 41 de ani. Cum a petrecut prezentatorul TV încă de la primele ore ale dimineții?

Dani Oțil poate spune că este un bărbat fericit și împlinit la cei 41 de ani ai săi. Are o soție frumoasă și în curând va deveni tătic pentru prima oară. În plus are o carieră de succes în lumea televiziunii și se bucură de admirația publicului. 


Dani Oțil a sărbătorit încă de la primele ore ale dimineții împreună cu soția lui, Gabriela Prisăcariu, dar și alături de pisica lor, pe care prezentatorul TV a găsit-o pe stradă chiar în urmă cu un an de zile. 


Dani Oțil a primit în dar un tort tematic, care îl reprezintă pe el, dar și frumoasa lui soție, însărcinată. 

 


Deoarece vârsta de 41 de ani l-a prins mai fericit ca niciodată, Dani Oțil a desfăcut sticla de șampanie pe care o ținea pentru momentul special din viața lui. 


„Știi sticla aia de o ține tata pentru zile importante? Da. M-am săturat să o țin. 41, aia e”, a zis Dani Oțil la InstaStory. 


Frumoasa Gabriela Prisăcariu, cea care în curând îi va dărui prezentatorului TV un fiu, i-a transmis un mesaj soțului ei pe Instagram. 

 


„La mulți ani soțului meu frumos”, a scris Gabriela Prisăcariu la InstaStory. 

 

Gabriela Prisăcariu va deveni mămică pentru prima oară în scurt timp.

 

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.


Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”, spunea Gabriela Prisăcariu într-un interviu acordat pentru click.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel