S-a născut azi. Dana Săvuică împlinește 51 de ani. La mulți ani!

Data publicării:

Frumoasa Dana Săvuică împlinește astăzi 51 de ani fabuloși. Vedeta este extrem de mândră de vârsta pe care o are.

Dana Săvuică s-a născut pe 23 ianuarie 1970, în București, într-o familie de diplomați. Copilăria și-a petrecut-o alături de părinții aflați în misiune în Asia de Sud-Est și la Târgoviște, cu bunicii. 

A făcut balet, dans modern, pian, orgă electronică, atletism viteză, inot, pictură și notele de la școală erau demne de premiul întâi cu coroniță. 

 A terminat gimnaziul și liceul în târgoviște, apoi s-a mutat în București, iar în 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția de Relații Economice Internaționale. 

În facultate a luat primul contact cu modelingul. Au urmat nenumărate apariții care au propulsat-o în topul celor mai frumoase femei din România.

A fost prima femeie din România care a pozat în revista Playboy. În 1999, cariera ei avea să ia un avânt la care Dana nu se aștepta. 


Au urmat colaborări numeroase, a avut propria agenție de modele emisiuni Tv, a scris două cărți, și-a folosit vocea pentru a da viață unor cărți și a văzut zeci de țări străine. 

Astăzi este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Are 51 de ani și arată ca o adolescentă. pe lângă asta, este un promotor al stilului de viață sănătos, al mișcării și al bucuriei. Dana Săvuică este în continuare pasionată de călătorii și plănuiește să facă înconjurul pământului, pentru a celebra viața. 

„Ce legatura au aceste imagini, alese dintre miile pe care le am? Pasiunea mea pentru calatorii! Imi doresc sa vad lumea asa ca am luat decizia sa pornesc intr-o mare aventura. Cea mai mare aventura a vietii mele!”, a transmis Dana Săvuică. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel