S-a născut azi. Cătălin Măruță a împlinit 43 de ani. La mulți ani

Data publicării:
Cătălin Măruță, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță, sursa foto Instagram

Cătălin Măruță împlinește 43 de ani. Ce cadou a primit din partea Evei?

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune din România și se bucură de un succes imens dar și de admirația publicului. Prezentatorul TV are o familie minunată cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. 


Vedeta TV împlinește astăzi 43 de ani și deja a primit cele mai frumoase cadouri și urări din partea copiilor, Eva și David. Cătălin Măruță a primit încă de ieri, cadourile din partea familiei, Eva i-a făcut o bărcuță cu bomboane și o felicitare, iar David i-a oferit în dar două desene. Se pare că în familia Măruță există și o tradiție deja, în fiecare an de ziua lui, Cătălin primește un desen cu mâna lui David pe care trebuie să îl înrămeze. Anul acesta a primit același cadou și din partea Evei. 


Cătălin Măruță și-a început cariera în lumea presei încă din studenție. Acesta a mers la un interviu și a obținut un post pentru prezentator radio. După succesul din radio, Cătălin a decis să încerce și televiziunea și a început să lucreze la postul TV NOVA. După scurt timp, a avut oportunitatea de a deveni prezentator pentru emisiunea „Trupa DP 2” de la TVR. 


Măruță a fost prezentator și al emisiunii „Trezește-te la Realitate cu Măruță” difuzată în anul 2004 pe Realitatea TV. După doar câteva luni acesta s-a întors la TVR, unde a prezentat „Tonomatul DP 2”. Din anul 2007 Cătălin Măruță a semnat un contract cu ProTV pentru emisiunea „Happy Hour”. Din 2013 emisiunea și-a schimbat denumirea în „La Măruță”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel