S-a născut azi: cântărețul Mihail împlinește 30 de ani. La mulți ani!

Data publicării:
Mihail, foto instagram
Descriere foto: Mihail, foto instagram

Mihail împlinește 30 de ani

A ajuns cunoscut cu hit-ul ”Mă ucide ea”. Mihail este un artist din Rusia, născut pe 15 Noiembrie 1990.

Potrivit EuropaFM, Mihail este pasionat de pictură și fotografie. Acesta a absolvit Universitatea de Artă și design din Cluj-Napoca. 

Evenimentul de Crăciun din Vatican, din anul 2018, pentru Mihail a reprezentat un adevărat succes, deoarce la acest eveniment, de-a lungul anilor, au fost invitați precum Patti Smith, Brayan Adams, Al Bano și Tom Jones.

Biografia lui Mihail

Cântărețul a crescut în Chișinău și încă de când era copil, s-a îndreptat spre domeniul  artistic.

 ”Am studiat șapte ani de zile pianul, iar de mic am învățat să cânt la chitară și prin liceu am ales să fac pictura, deoarce eram atras de pictură”, a spus Mihail potrivit ProFm. 

Deși muzica era lipită de el, a mai avut o tentativă de a se reîntoarce pe drumul muzicii, dar a considerat  că nu are destule noțiuni și perspective muzicale în Chișinău. 

Astfel, Mihail s-a hotărât să facă o schimbare și să accepte provocarea de a se muta în România pentru a studia designul. După doi ani petrecuți aici a obținut o bursă în Polonia, unde și-a continuat  studiile în design și fotografie. 

”Am studiat doi ani în România, iar după ce am acumulat toate informații necesare de la școala în care eram înscris aici, am plecat să studiez ceea ce iubeam încă din liceu și anume: fotografia și arta designului”.

Așa s-a născut piesa ”I had a dream”, care i-a avut ca personaje principale pe oamenii străzii, iar fotografiile din acest videoclip au fost expuse mai târziu  într-o galerie din Cluj. 

În anul 2016 , piesa ”Mă ucide ea” a fost desemnată pe poziția a doua ca fiind cea mai difuzată piesă a anului, acumulând până în momentul de față peste 79 de vizualizări pe Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel