S-a născut azi. Camelia Mitoșeru a împlinit 71 de ani. Cum se simte după operația pe creier

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook

Este motiv de sărbătoare în familia Mitoșeru. Mama prezentatorului TV își aniversează ziua de naștere și onomastica. 

Camelia Mitoșeru a împlinit astăzi 71 de ani. Mama prezentatorului TV se simte mult mai bine după operația pe care a suferit-o la începutul acestui an, când a aflat că are o tumoră pe creier. Chiar dacă ulterior au apărut câteva complicații, acum vedeta se simte mult mai bine și poate spune că s-a vindecat complet. 


„Astăzi este ziua de naștere (și de nume: o cheamă si Georgeta) a celei care m-a învățat să zâmbesc de mic, indiferent de situație, pt că viața este frumoasă, iar ea mi-a făcut-o și mai frumoasă! La mulți ani, Mamă! ”, a scris Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook.


Camelia Mitoșeru a primit foarte multe telefoane din partea prietenilor, dar și din partea familiei. Fiul ei a surprins-o foarte plăcut cu tort și pizza. Mihai Mitoșeru a ținut să îi facă ziua mult mai frumoasă mamei lui și a fost alături de ea cu această ocazie specială. 


„Sunt foarte bine. Să dea Dumnezeu să ne vedem mulți ani. Băiatul meu a venit cu pizza și cu tort. Prietena mea Mona mi-a adus flori și bomboane. Toată lumea m-a sunat. Fata Andei Călugăreanu m-a sunat. Am înnebunit cu telefoanele. Sunt foarte emoționată. Sunt dublă sărbătorită și de nume și de naștere”, a adăugat Camelia Mitoșeru pentru Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel