S-a născut azi. Bianca Drăgușanu își sărbătorește ziua de naștere. Câți ani împlinește vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Cum își aniversează blondina ziua de naștere?

Chiar dacă este în plin scandal atât cu fostul soț, cât și cu Claudia Pătrășcanu, Bianca Drăgușanu are astăzi motiv de mare sărbătoare și a dat uitării toate supărările de până acum. Vedeta își aniversează astăzi ziua de naștere și spune că este mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Bianca se bucură de familie și de prieteni și este foarte mândră de realizările ei de până în prezent. 


Bianca Drăgușanu împlinește vârsta de 39 de ani, dar nimeni nu ar crede asta. 


Blondina are mereu grijă de imaginea ei și este atentă la fiecare detaliu atunci când se afișează în public. Operațiile estetice dar și frumusețea naturală o ajută pe Bianca să sfideze trecerea timpului. 


Semn că este foarte iubită de familie și de prieteni, Bianca Drăgușanu a postat pe pagina de Instagram toată urările, dar și florile primite din partea apropiaților. Cel mai frumos cadou al vedetei, este chair fetița ei, Sofia. Cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel