S-a născut azi. Anda Adam a împlinit 41 de ani. Cum petrece frumoasa blondină

Data publicării:
Anda Adam, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anda Adam, sursa foto Instagram

Anda Adam are motiv de mare sărbătoare. Artista își aniversează ziua de naștere. 

Anda Adam este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Și-a început cariera în anul 1999, cu o colaborare cu trupa R.A.C.L.A., pentru cântecul „Nu mă uita”. La scurt timp, artista a lansat piesa 'Fete rele', alături de Marijuana. 


Aceste colaborări i-au adus succesul imediat tinerei artiste. Primul album lansat de Anda Adam a fost în colaborare cu Marius Moga și avut un succes imens pe piața muzicală din România.  Au urmat hituri precum „Selecta” și „Ajutor”.


Anda Adam și-a petrecut o mare parte din copliărie și adolescență în SUA. Mama vedetei s-a stabilit acolo pentru ca fiica ei să studieze la Harvard. 


„Mama locuiește în SUA. Mama a plecat acolo pentru că am fost un elev exemplar și mi-a spus că pleacă pentru că vrea un viitor mai bun pentru mine. A discutat la Harvard pentru mine, dar eu am întrerupt aceste discuții pentru că m-am lansat în muzică. 


Eu m-am întors pentru cariera mea. Acolo îmi place tot, în afară de burgeri. E foarte important! Am avut situații în care am căutat oameni cărora să le dau un job. Ori nu i-am găsit, ori erau foarte neserioși. În America nu e așa, acolo e concurență mare, nu îți permiți să îți pierzi jobul. Trebuie să fii serios, prompt, să îți faci treaba...”, a dezvăluit Anda Adam la „Teo Show”, în urmă cu ceva timp.


Anda Adam este acum o femeie împlinită, la 41 de ani, aceasta se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. Artista este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu și au împreună o fetiță minunată, pe nume Evelyn. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel