S-a născut azi. Adriana Trandafir a împlinit 65 de ani. Actrița și-a făcut singură o urare

Data actualizării: | Data publicării:

Adriana Trandafir are astăzi motiv de sărbătoare. Celebra actriță împlinește 65 de ani. 

Adriana Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. În familia vedetei astăzi este motiv de mare sărbătoare. Concurenta de la „Te cunsocu de undeva” împlinește frumoasa vârstă de 65 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, aceasta a primit foarte multe mesaje pe pagina ei de Facebook, acolo unde și-a făcut chiar ea, singură, o urare. 

 


Adriana Trandafir a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în anul 1979. A jucat în filme precum „Ciocolată cu alune” (1979), „Europolis” (2010) și „Sacrificiul” (2019). În prezent, joacă pe scena teatrului Odeon din București. În anul 2004 a primit Premiul Uniter pentru cea mai bună actriță în rol secundar.


Adriana Trandafir, drama prin care a trecut în urma divorțului de primul soț. Judecătorul a decis atunci că ea nu poate avea grijă de copilul ei, așa că a refuzat să îi dea cutodia băiatului. 


„Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot așa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare. Știu că, în aceeași perioadă, a divorțat și Anca Sigartău, și judecătorii de pe Pământ i-au încredințat cei trei copii ei. Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie.


Sunt lucruri care au trecut, pe care le-am depășit, lucruri foarte grele. Cel mai rău îmi pare de suferința lui Ștefan, de nopțile lui de somn și nesomn, mai ales de cele de nesomn. A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele. Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat”, a povestit Adriana Trandafir pentru VIVA!


În prezent, Adriana Trandafir trăiește o frumoasă poveste de iubire, alături de soțul ei Bogdan. Actrița are doi copii, pe Ștefan din prima căsnicie și pe Maria din cea de-a doua relație. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel