S-a născut azi. Adi Sînă a împlinit 44 de ani. Anca Serea, mesaj emoționant pentru soțul ei

Data publicării:
Adi Sînă și Anca Serea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adi Sînă și Anca Serea, sursa foto Instagram

Adi Sînă are motiv de sărbătoare. Astăzi împlinește frumoasa vârstă de 44 de ani. Cum petrece artistul?

Adi Sînă este un bărbat împlinit, are o carieră de succes, o soție minunată și șase copii superbi. În casa artistul astăzi este prilej de mare sărbătoare. Adi Sînă împlinește 44 de ani, iar frumoasa lui soție i-a transmis un mesaj tare emoționant cu această ocazie. 


Adi Sînă și Anca Serea sunt împreună de 10 ani, iar relația lor este apreciată de toată lumea. Au o familie minunată și reușesc cu brio să își împartă viața între familie și carieră. 


„Așa cum soțul meu mă numește “muza” lui și el este pentru mine o sursă de inspirație și putere. Atunci când mă simt obosită el îmi dă energie. Atunci când mă simt pierdută, el îmi este sprijin. Atunci când vreau să mă bucur el mă însoțește. Dar mai presus de toate, Adi este soțul meu, tatăl copiilor mei și iubirea mea. Astăzi este ziua lui de naștere și merită totul. Sper să i se indeplinească toate dorințele și să rămână în continuare minunat și bun. Te iubim, tata! La mulți ani”, a scris Anca Serea pe Instagram. 


Adi Sînă și Anca Serea au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah sunt copiii Ancăi Serea din prima căsnicie Filip Poplingher. Chiar dacă Adi nu este tatăl biologic, acesta este foarte implicat în educație și creșterea lor. Primul soț al frumoasei prezentatore TV, Filip Poplingher s-a stins din viață. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel