S-a născut azi. Adela Popescu a împlinit 35 de ani. Ce urare a primit din partea lui Radu Vâlcan

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Adela Popescu are astăzi motiv de mare sărbătoare. Vedeta își aniversează ziua de naștere. 

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România.  A cucerit publicul încă de la o vârstă fragedă cu aparițiile ei în cele mai iubite seriale ale timpurilor. În ultimii ani aceasta s-a concentrat pe cariera de prezentatoarea de televiziune. În prezent este gazda emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV.


Adela Popescu poate spune că este o femeie norocoasă pe toate planurile. Chiar dacă s-a îngrijit mereu de parcursul ei profesional, aceasta nu a uitat de familie, iar în prezent este mamă a trei băieți minunați și o soție iubitoare. 


Radu Vâlcan a postat pe pagina de Instgarm un mesaj emoționant pentru soția lui, care astăzi împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani. 


„Am încercat să găsesc o poză mișto, dar mi-a fost greu. În toate ești superbă. La mulți ani! Te iubesc! Să ne rămâi tot așa”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Adela Popescu. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)


Adela Popescu a devenit recent mămică de băiat pentru a treia oară, iar oamenii de acasă erau curioși să afle cum se descurcă vedeta și cu viața de familie, dar și cea profesională. 


„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel