S-a născut astăzi: Brad Pitt a împlinit 57 de ani! La mulți ani

Data publicării:
Brad Pitt, foto instagram
Descriere foto: Brad Pitt, foto instagram

Brad Pitt împlinește 57 de ani. A jucat în numeroase filme, iar de la un timp vedeta a devenit un activist social american.

Brad Pitt s-a născut pe data de 18 Decembrie la  Pottawatomie, Oklahoma, SUA.

Îl cunoaștem din numeroasele filme pe care le-a avut în decursul anilor și este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din lumea.

De-a lungul timpului acesta s-a bucurat de o atenție extraodinară din partea femeilor. Rolul pe care l-a interpretat în anul 1990, în filmul ”Interviu cu un vampir” l-a făcut celebru, iar de atunci și până acum Brad Pitt s-a bucurat de un succes enorm. 

A fost căsătorit cu Angelina Jolie, iar împreună au 6 copii. Căsnicia lor NU a fost una impecabilă. Cei doi și-au spus oful de fiecare dată în fața presei. Nu se cunoaște motivul exact pentru care cei doi au divorțat. 

În anul 2005, Brad Bitt a început filmările pentru comedia Mr.& Mrs. Smith. Filmul a fost foarte iubit de american, dar și de români. Scenele de lovitură cu Angelina Jolie au reușit să strângă 478 de milioane de dolari, apropiindu-se de recordul deținut de rolul său în filmul Troia. 

Brad Pitt la ora actuală deține o companie de producție, care a produs filmul ”The Departed”, în 2007, ce a câștigat premiul Academy Award pentru Best Picture și nominalizare pentru premiul BAFTA.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel