S-a filmat singură în propria locuință, însă ce a apărut în spatele ei este de-a dreptul halucinant. Femeia a sunat imediat la Poliție

Data publicării:
Kayleigh Corby, captură tiktok
Descriere foto: Kayleigh Corby, captură tiktok

Kayleigh Corby, o tânără de pe TikTok a avut parte de un șoc, după ce s-a filmat singură în propria locuință și a văzut ce apărea pe filmare.

Kayleigh Corby filma un clip pentru TikTok,  în propria locuință, moment în care copiii femeii dormeau la etaj. Tânăra nu a observat nimic neobișnuit în videoclip, motiv pentru care, după ce l-a făcut, l-a trimis unui prieten care a sesizat că în spatele ei se află cineva, astfel că întrebat-o cine se află în spatele ei.

Când a urmărit din nou clipul, Kayleigh a văzut ceea ce pare a fi silueta unei persoane în fundal.

”Eram în bucătărita mea aseară, făceam un TikTok. I-am trimis-o prietenului meu și mi-a spus 'este ceva în spatele tău, cine e'. Așa că m-am uitat la înregistrare și am observat figura.”, a afirmat Corby, conform The Mirror.

În vârstă de 33 de ani, Kayleigh Corby a mărturisit că acest lucru dubios a făcut-o să se teme pentu viața ei și a copiilor ei. Femeia a apelat și la autorități, dar și la ajutorul părinților săi.

”M-a lăsat fără cuvinte, să fiu sinceră. Mama și tatăl meu au trebuit să vină aici noaptea trecută la aproximativ ora 00:00 pentru a rămâne cu mine. Tata nu m-ar lăsa singură pentru că am copii în casă. M-am simțit oribil, nu relaxată. M-am simțit doar speriată. E ca și cum cineva se află în spatele meu urmărindu-mă.”, a povestit femeia pe Tiktok.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel