S-a aflat sexul bebelușului Vlăduței Lupău. Mama artistei a făcut anunțul

Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a dezvlăluit pe 25 martie faptul că va avea un copil.

Pe 25 martie, de Buna Vestire, Vlăduța Lupău a anunțat faptul că va fi mămică. Artista, însărcinată deja în 5 luni, a vrut să mai păstreze secretul până la Paște, dar a ales să-l dezvăluie acum, pentru că oamenii începeau să-și dea seama, spune ea. Deși invitată în emisiunea "La Măruță", vedeta nu a vrut să dezvăluie dacă va avea o fetiță sau un băiețel, mama sa a fost cea care a făcut marele anunț.

„Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm.

„Ea vine mai rar acasă. Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită.  Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei', a declarat mama Vlăduței Lupău, în emisiunea lui Cristi Brancu, de pe Prima TV, potrivit viva.

Vedeta a dat marea veste pe rețelele de socializare

"…azi de BUNA VESTIRE primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc! Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo ???? (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?! … stai să vezi ce mămică ???? … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!) Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! ???????? Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! ????", a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel