S-a aflat cine este iubitul Andreei Mantea. Cristi Mitrea a dat-o de gol pe frumoasa brunetă

Data publicării:

Andreea Mantea a vrut să țină totul departe de lumina reflectoarelor, dar fostul iubit a dat-o de gol. Cu cine se iubește prezentatoarea de televiziune?

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Chiar dacă pe plan profesional s-a bucurat mereu de un succes imens, pe plan amoros lucrurile nu au stat mereu la fel de bine. Chiar dacă în ultima perioadă aceasta a recunoscut că are o relație, a decis că este mai bine să nu dezvăluie cine este bărbatul care o face fericită. 


Asta până acum, când Cristi Mitrea a dezvăluit numele bărbatului cu care Andreea Mantea are o relație din anul 2016. Valeriu Floricel este numele bărbatului care i-a oferit și inelul de logodnă brunetei. Acesta a fost coleg de emisiune cu Andreea, mai exact a fost producătorul emisiunii „Se strigă darul”, de la Kanal D.  


„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a declarat Cristi Mitrea, în cadrul podcastulului „Acasă la Măruță”.


Cristi Mitrea, totul despre ruptura de Andreea Mantea: 


”Băiatul ăla care a făcut greșeala aia mare. Am fost la Burlăcița și întâmplarea a fost că nu am vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig, oriunde m-ai pune. M-am văzut cu 12 deștepți acolo și am zis că eu sunt cel mai deștept. Eu am plecat cu avionul și am venit cu avionul. (n.r. râde) Da, a venit și Andreea cu mine. De la un moment dat încolo, între noi doi a fost o relație serioasă. Da, s-a născut și un copil. Avem un băiat. Sincer, pentru mine a fost tot timpul și este un subiect sensibil, prin prisma a tot ceea ce am trăit eu în copilărie, prin cum s-au desfășurat lucrurile, a situației prin care ne aflăm în momentul de față”, a adăugat luptătorul MMA. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel