S-a aflat când va avea loc primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghecampf: „Așa mă prinde Revelionul, căsătorită”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, sursa foto Instagram

S-a stabilit primul termin al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

S-a aflat când va fi primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, chiar dacă sexy-impresara susține că nu știa că procesul a fost demarat și deocamdată nu a primit nicio notificare oficială pentru data primului termen. 


Antrenorul Universității Craiova a declarat că primul termen pentru divorț ar urma să aibă loc pe data de 7 februarie a anului viitor. Cei doi se află acum în fața unui proces dificil de divorț, iar sexy-impresara are acuzații grave la adresa lui Laurențiu Reghecampf. 


„Eu nu mai primit nimic oficial, nu am găsit nicio notificare oficială despre această dată, cea de 7 februarie 2022. Momentan nu există nimic pe acest subiect, nu știu dacă a depus actele, dar, legal, eu nu am fost înștiințată de așa ceva”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.


Sexy-impresara se amuză pe acest subiect și spune că anul 2022 o prinde căsătorită. Anamaria Prodan a dat de înțeles că acest proces de divorț nu va fi unul ușor, ba mai mult aceasta crede că vor rămâne căsătoriți, chiar dacă fiecare are propria viață. 


„Oricum, în anul 2022 intru căsătorită, cred că nu mai divorțăm niciodată, fiecare este cu viața lui, cu casele lui. Dar dacă cineva are iubită, eu trăiesc pentru copiii mei, e altceva. Eu nu am căutat în timpul căsătoriei să îmi fac relații extraconjugale.


Așa mă prinde și Revelionul, căsătorită, fără să mă intereseze relații extraconjugale”, a mai spus impresara. 


Chiar dacă sunt primele sărbători pe care le petrecere singură, după 13 ani de căsnicie cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a făcut deja planuri pentru ultimele săptămâni ale anului 2021. Sexy-impresara va pleca în Dubai, dar Crăciunul spune că îl va face în România, împreună cu copiii ei. 


„Plec în Dubai pentru ziua mea, pe 17 decembrie. Când mă întorc din Dubai îmi fac ziua cu prietenii din România, nu doar cei din Dubai. De Crăciun stau acasă, că vin fetele și stăm împreună. De Revelion, Rebecca este cea care hotărăște ce facem, ea face planul, probabil mergem la munte”, a dezvăluit Anamaria Prodan. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel