Ryan Reynolds ar accepta să joace rolul lui James Bond cu o singură condiție. Ce element ar scoate din scenariu

Data actualizării: | Data publicării:
Ryan Reynolds în Red Notice, foto Netflix
Descriere foto: Ryan Reynolds în Red Notice, foto Netflix

Fanii seriei James Bond sunt cu sufletul la gură în așteptarea noului actor care să joace rolul agentului 007. Între Timp, Ryan Reynolds spune că ar fi interesat să joace el rolul lui James Bond, însă are o singură condiție

Pe marile ecrane tocmai ce a apărut cel de-al 25-lea film James Bond - (al 27-lea, dacă luăm în calcul și "Casino Royale" din 1967 și "Never Say Never Again" din 198).


"No Time to Die", al regizorului Cary Joji Fukunaga, a debutat pe marele ecran pe 8 octombrie 2021, încheind astfel epoca Daniel Craig-007 într-un mod grandios. În timp ce unii fani se bucură să revadă cele patru filme anterioare ale lui Craig de dragul nostalgiei, alții privesc cu optimism spre viitor. La urma urmei, întrebarea este imposibil de ignorat: Cine va prelua următorul rol al lui Bond?

Așa cum se întâmplă de zeci de ani, odată ce o ușă se închide într-o serie 007, o alta se deschide rapid. Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că cinefilii au început deja să speculeze cu privire la cine va deveni următorul super-spion britanic legendar. Chiar dacă nu crede că se va întâmpla vreodată, unii au cerut ca Idris Elba să preia următorul rol, Henry Cavill și chiar Dwayne "The Rock" Johnson intrând și ei în discuție. Un nume destul de neașteptat care s-a alăturat recent discuției este chiar Deadpool, Ryan Reynolds.


În cazul în care slujba ar ajunge vreodată la picioarele starului din "Red Notice", acesta a declarat că există o singură condiție  care îl împiedică să semneze.


Reynolds nu este un fan martini


James Bond există în cultura pop de zeci de ani și, spre deosebire de majoritatea personajelor fictive care au rezistat în zilele noastre de la sosirea la mijlocul secolului al XX-lea, el nu s-a schimbat prea mult. Încă poartă costume elegante, salvează lumea cu un sortiment de gadgeturi de obicei nepractice, curtează cât mai multe femei și merge în baruri atunci când are timp. Băutura lui preferată rămâne Vesper Martini - agitat, nu amestecat, desigur -, deși Ryan Reynolds și-a exprimat dorința de a renunța la cocktailul clasic dacă ar deveni noul 007.


"Am auzit că se caută un nou Bond. Ați putea accepta un canadian care să bea gin tonic în loc de martini? Dacă da, mă interesează", a declarat în glumă pentru The Times, într-un interviu din 19 noiembrie. Având în vedere că Reynolds este foarte implicat în Aviation American Gin, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că ar vrea să schimbe martini-ul cu băutura sa alcoolică preferată. Cu toate acestea, este de înțeles că, în prezent, nu are aproape nicio șansă să joace rolul lui James Bond. Reynolds provine din Canada, ceea ce îl descalifică pentru rolul istoric exclusiv britanic.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel