'RUŞINEA' fiecărei zodii şi cum să te eliberezi de ea

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Ruşinea ne poate măcina din interior şi ne poate afecta multe aspecte ale vieţii, însă acest sentiment nu trebuie să ne definească. Și o parte din munca de anulare a acesteia începe cu recunoaşterea lucrurilor care ne provoacă ruşine. Iată care este 'ruşinea' fiecărei zodii şi cum să treci peste ea.

În timp ce rușinea se manifestă în moduri diferite, astrologul psihologic Jennifer Freed, citat de Goop.com, ne provoacă să vedem mesajele universale care stau la baza lor în diagramele noastre astrologice. Ea folosește semnele pentru a descrie ceea ce ne face să ne rușinăm în adâncul sufletului. Freed ne cere apoi să îmbrățișăm acele gânduri și să le folosim ca pârghie pentru schimbare. Și odată ce acceptăm că nimeni nu trece prin viață fără a experimenta rușinea, spune ea, putem să-i facem loc și să fim mai amabili și mai blânzi față de noi înșine și față de ceilalți.

Ruşinea fiecărei zodii şi moduri de eliberare


Folosind energiile fiecărui semn astrologic, putem intra în ceea ce poate fi ascuns sub 'rușine' - și apoi să găsim direcții pentru a ne regăsi demnitatea.

BERBEC

Oamenii Berbec tind să se simtă rușinați de comportamentele impulsive, egoiste și de a acționa sau de a se lovi. De multe ori le este rușine de cât de mult vor să fie în centrul atenţiei. Ei îşi pot regăsi demnitatea dându-și seama că comportamentul eruptiv provine din iritarea interioară și din lipsa de calmare emoțională. Recunoașteți faptul că dorința de a fi văzut și recunoscut este un dor puternic - unul care, atunci când este întâmpinat cu adevărată compasiune, nu trebuie să apară ca o energie monopolizantă, nesăbuită. Berbecul în cea mai înaltă expresie este activistul iluminat.

TAUR

Oamenii Taur tind să simtă rușine că au nevoie de securitate materială, stabilitate și control. De multe ori se simt rușinați de dorințele și poftele trupești și de concentrarea lor pe bani. Îşi pot regăsi demnitatea realizând că dorința de confort face parte din întruparea lor; când recunosc că tratarea corpului lor ca un templu și hrănirea este ceea ce îi bucură cu adevărat, dorințele se vor diminua de la sine. Când energia Taurului este îndreptată spre stabilizarea vieții pentru ceilalți, ea este împlinită și mulțumită.

GEMENI

Gemenii pot simți rușine că sunt neglijenți în acțiuni și cuvinte și că au mintea împrăştiată. De multe ori se simt rușinați pentru că sunt neînrădăcinați și superficiali. Aceste părți ale sinelui pot fi alinate realizând că nu aceasta este adevărata lor natură. Gemenii pot simți compasiune și pot găsi în mod activ modalități de a-și stabiliza mintea. Gemenii pot fi făuritorii de cuvinte în numele înălțării colectivului.

 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel