Runa, transformare „înfricoșătoare” de Halloween. Imaginile sexy cu care a „vrăjit” internetul: „Partea mea diabolică” / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Runa, solista trupei romano-elvețiene Timebelle, shooting sexy de Halloween.

Runa (Miruna Mănescu), solista Timebelle, locuiește in Elveția din 2015 și face și un master în Antropologie acolo. 

Artista s-a pregătit deja pentru Halloween: s-a costumat în vrăjitoare sexy și a reușit să „vrăjească” internetul cu un shooting „înfricoșător”.

 

“Am ales să mă costumez așa pentru că îmi place să romantizez partea ușor diabolică din mine. Nu înseamnă neapărat că ea există la propriu sau într-o formă bine definită, dar cred că există în fiecare om atât binele cât și răul. Faptul că știu și cred acest lucru, cred că mă face mult mai conștientă de mine, de toate laturile ființei umane și în control. Machiajul atât de bine realizat este semnat de Andreea Palko, un MUA cu care lucrez de ceva timp deja, care s-a mutat recent din Cluj în Elveția, unde deja este make up artist de primă linie, facând parte din echipa Miss Switzerland & Miss Universe” , a declarat Runa pentru Spectacola.

Sedința foto a durat în jur de 3 ore, cu tot cu realizarea machiajului spectaculos, iar dificultatea lui nu a ridicat probleme nici pentru make-up artistul extrem de talentat, dar nici pentru Runa, care a avut încredere, răbdare și căreia îi place să se costumeze, să se transforme într-un personaj pentru câteva momente sau câteva cadre.

“Runa m-a inspirat foarte mult, pentru că o simt foarte feminină, foarte finuță, dar în același timp foarte sexy, cu o atitudine sexy,  dar, dacă o superi, ai două variante: ori mușcă din inima ta ca dintr-un măr, ori îți bea sângele dintr-o cupă de șampanie, pentru că este mult prea delicată să bea dintr-un altfel de pahar :)). Sigur că este totul figurativ și sigur că imaginația se joacă cu noi și noi cu ea, de fiecare dată când ne vedem, pentru că suntem două artiste și nu punem limite artei noastre” declară make-up artistul Andreea Palko.

 

Singura urmă lăsată de această sedință foto asupra Runei au fost petele care i-au rămas pe mâini de la sângele fals.

“Ori de câte ori ne jucăm, să zicem așa, cu efectele speciale din machiaj, cum ar fi sângele fals sau latexul folosit, pot apărea mici incidente, unele elemente pătează foarte rău, Miruna a rămas cu pete pe mâini, însă nu am întâmpinat dificultăți” povestește Andreea.

Are o pasiune pentru lumea mistică

Pentru că studiază un master în Antropologie, în Elveția, Runa (Miruna Mănescu) este pasionată de fenomenele sociale și culturale, de trenduri și reacții umane la tot ce ne înconjoară. “Îmi place sărbătoarea de Halloween, dar cel mai mult îmi place că sunt spectator la globalizarea ei și văd clar pașii în care o sărbătoare păgână devine ceva prezent și normalizat în toată lumea, exact asa cum a fost și în cazul altor sărbători care au trecut exact prin același proces. Doar că noi suntem martori la asta și mi se pare fascinant” , ne-a mărturisit Runa.

 

Runa nu se declară un om superstițios, nici nu îi prea place cuvântul, în sensul său clasic - însă “îmi place să port mereu pe mine un talisman sau o bijuterie care provine de la cineva foarte drag mie - mama sau iubitul meu”.

 

Peripeții în Mexic, pentru doar $1


Runa (Miruna Mănescu) și Emanuel Andriescu, cei doi membri ai trupei Timebelle, au avut o vară plină, cu multă muzică și concerte în Europa, cântând pe aceeași scenă cu nume mari ale muzicii electronice internaționale, ca Lost Frequencies, Acraze, Clapton și EDX.

Artiștii, care locuiesc în Elveția, au fost plecați în Mexic pentru a filma mai multe materiale, printre care și videoclipul piesei “$1”, regizat de Leonid Cojocaru.

“Într-o lume în care banul dictează, în care valorile superficiale sunt cele mai apreciate, piesa $1 vine să vorbească despre neîmplinire, despre neascultare și lipsa de iubire, de suport, de apreciere. Este povestea unei femei care vorbește despre o relație în care nu și-a găsit fericirea, despre o societate în care s-a pierdut printre rânduri, în mulțime, în care nu este văzută și se simte anulată. $1 nu este o piesă tristă, este despre a realiza în ce punct ești, ce ai trăit și ce trebuie să schimbi pentru a îți transforma viitorul” spune Runa.Contrastele din videoclip, accentele puse de către regizor și care pot părea ușor vulgare, vor să evidențieze lumea cu toate laturile ei, cu bine și rău, dar și transformarea oamenilor în personaje vandabile, pentru a se integra în societatea în care trăiesc.

De această dată, frigul nu a mai fost o problemă la filmări, însă au fost niște momente stânjenitoare dar și amuzante pentru solista Timebelle, care a fost sumar îmbracată în diverse locuri publice, unde a fost privită intens de către un echipaj de poliție și unde a fost surprinsă de reacția trecătorilor:

“Filmam pe o stradă pustie, eu îmbrăcată doar în lenjerie intimă și tocuri. La un moment dat, a trecut o patrulă de poliție pe lângă noi, care m-a privit intens și a plecat mai departe. N-au zis absolut nimic.  Apoi am filmat în parcarea subterană a unui centru comercial, unde l-am împachetat pe Emanuel în folie de plastic, pe care am scris “fresh meat”, toate astea ziua, în amiaza mare. Nu era deloc ciudat pentru trecători că eu îl torturam și plimbam de colo colo pe bietul Emanuel” povestește Runa.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel