Rugăciunea cu efect puternic asupra creierului. Vlad Ciurea. Intră din creier în tot organismul. Îți dă sănătate, te binecuvântează, te ajută

Data publicării:

Rugăciunea are un efect nebănuit asupra creierului. Dr. Vlad Ciurea ne-a explicat ce se întâmplă în tot organismul în momentul în care ne rugăm.

Rugăciunea poate avea un impact asupra creierului în mai multe moduri, iar aceste efecte pot varia în funcție de perspectiva spirituală, culturală și științifică. Rugăciunea poate afecta sistemul nervos, inclusiv sistemul nervos autonom, care reglează funcțiile involuntare ale corpului, cum ar fi ritmul cardiac și respirația. Starea de rugăciune profundă poate duce la o relaxare și la schimbări în activitatea cerebrală.

Ce se întâmplă când ne rugăm

Acad. prof. dr. Vlad Alexandru Ciurea a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL ce se întâmplă în creier în momentul în care ne rugăm. 

”Rugăciunea are un efect total asupra creierului. E un tablou foarte frumos cu Fecioara Maria care se roagă. Rugăciunea înseamnă ținuta, harul celui care se roagă, mâinile încrucișate, capul ridicat în sus către Ființa Supremă. O rogi (Ființa Supremă –n.r.) să îți dea sănătate, să te binecuvânteze, să îți binecuvânteze casa, să te ajute. Îl implore să fie totul bine. Aceasta este rugăciunea. 

Rugăciunea intră din creier în întreg organismul. Rugăciunea se desfășoară din creier și deschide anumite porți, ecluze în tot sistemul endocrin. Toate activitățile organismului pornesc. 

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel