Ruby nu vrea să îmbrace rochia de mireasă și nici să devină mămică: „Eu sunt un copil”

Data publicării:
Ruby, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ruby, sursa foto Instagram

Ruby nici nu vrea să audă de căsătorie. De ce o sperie acest gând pe frumoasa artistă?

Ruby se bucură de un succes imens pe plan muzical și poate spune că visul ei cel mai mare din copilărie a fost realizat. Artista nu o duce rău nici pe plan amoros. Ruby trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani cu Robert Adrian, fostul ei dansator din trupă. Cei doi locuiesc împreună și au o relație sudată. 


Dar artista nu se gândește la căsătorie și nici nu își dorește copii. Ruby nu se visează în rochia de mireasă chiar dacă ea și Robert au o relație seriosă. Cântăreața spune că nu se vede în statutul de soție și nici de mămică, deoarece se simte încă un copil. 


Ruby iubește animalele și a dezvăluit în podcast-ul găzduit de Damian Drăghici că are 10 „copii”, așa cum le spune ea prietenilor blănoși. 


"Nu ma gândesc la căsătorie. Când ma fac mare vreau sa fiu copil. Eu sunt un copil. Stam împreună, am responsabilitati. (...) Nu vreau sa îmi spuneți doamna Ruby pe aici. Am zece animale ca și copii", a declarat Ruby pe Youtube. 


Ruby a dezvăluit că este o iubită geloasă și a dezvăluit gestul extrem pe care l-a făcut într-o seară cu prietenele ei, atunci când avea dubii despre fidelitatea partenerului. 


„A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună ”Nu” ?! Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak ... ceva pe acolo, toate. (...)


Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim”, a spus Ruby în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

 

Ruby a dezvăluit care a fost meseria ei, înainte să devină celebră: „Nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă”

 

„Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Mă duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva.

Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă. Eu am venit în București în clasa a IX-a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele două săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam să dorm fără ea”, a declarat Ruby la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel