Ruby, momente de panică la început de an. Bunica artistei a ajuns pe mâna medicilor: "Are probleme cu tensiunea și diabetul"

Data publicării:
Sursa foto: Ruby, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ruby, instagram

Ruby a tras o sperietură, chiar la început de an, după ce bunica sa a ajuns la spital.

Ruby a început anul cu stângul. Artista a tras o sperietură soră cu moartea, după ce bunica sa a ajuns pe mâna medicilor, din cauza unor probleme de sănătate mai vechi, care îi dau mari bătăi de cap. Potrivit vedetei, toate stările de rău au plecat din cauza diabetului și a teniunii netratate corespunzător.

Bunica lui Ruby a ajuns de urgență pe mâinile medicilor

Ruby a recunoscut că s-a speriat foarte tare când a văzut că bunica sa are un ochi roșu. Aceasta a crezut că este vorba de o problemă gravă, motiv pentru care a dus-o imediat la spital pentru a face câteva investigații. 

"Mamaie are probleme cu tensiunea și cu diabetul. Nu își ține regimul pentru că ea este neascultătoare și asta o afectează pe alte părți.

Într-o dimineață am văzut cu un ochi roșu, asta se întâmpla când m-am întors de la cântările de Revelion. M-am speriat foarte tare și inițial nu am înțeles ce s-a întâmplat. Credeam că a lovit-o cumva fratele meu, el a zis că nu. Frățiorul meu mai mic, în vârstă de 7 ani, era și el la fel de îngrijorat ca și mine și am dus-o la doctor", a explicat Ruby, pentru WOWbiz.ro.

Cum se simte bunica lui Ruby, la o săptămână după ce a ajuns la spital

Ruby a mărturisit că bunica ei se simte mult mai bine, deși nu își ține regimul așa cum i-au recomandat medicii. 

"Totul s-a întâmplat din cauza faptului că nu își ține regimul așa cum ar trebui și nu are deloc grijă de ea, dar acum este ok. Din fericire, problema este doar la ochi și se va rezolva cu ochelari și picături. Oricum deja și-a revenit", a mărturisit artista, în exclusivitate pentru WOWBIZ

Ruby și bunica ei au o relație foarte apropiată

Ruby are o relație specială cu bunica ei, iar tot internetul o cunoaște. Artista este o persoana foarte energică și cu simțul umorul, care îi binedispune pe cei din jurul ei. Aceasta își filmează deseori bunica, care este la fel de carismatică ca și nepoata sa. 

"Dormea și i-am spus că avem musafiri și ea doarme în sufragerie nu vrea să se mute în dormitor. I-am spus că avem musafiri și imediat s-a trezit, a fost dreaptă în canapea și se chinuia să își dea halatul jos de pe ea. S-a dus la baie, și-a făcut părul, s-a aranjat.

Noi am plecat din casă, dar mi-a spus mătușa mea că s-a aranjat vreo oră și ea tot a rămas aranjată toată seara și aștepta musafirii. E foarte figurantă mamaia și cochetă", a povestit Ruby.

Ruby, despre trauma care i-a marcat existența

Ruby este mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu o poate afecta, dar puțini oameni cunosc durerea cu care aceasta trăiește în suflet. Chiar dacă știa că relația părinților ei nu va ține mult timp, aceasta a suferit enorm după ce mama și tatăl ei au luat-o pe drumuri diferite. Ruby și-a deschis sufletul și a dezvăluit pentru CANCAN.RO cât de mult a suferit după despățirea părinților ei, dar și cum a reușit să treacă peste și să îngroape acea traumă. 


„Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață.


Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic”, a declarat Ruby.

Mama artistei s-a căsătorit în urmă cu un an, iar Ruby spune că nu o deranjează că părinții ei și-au refăcut viețile. Ba mai mult, artista spune că e dreptul lor și așa era normal. 


„S-a făcut un an de când s-a întâmplat evenimentul în sine (n.r.- nunta mamei sale), însă este de foarte mulți ani în relația asta. Nu m-a afectat deloc! Era datoria ei să-și refacă viața! Eu mă bucur foarte tare că părinții mei și-au refăcut viața”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel