Ruby, mesaj TRANȘANT pentru femeile care folossc filtrele de înfrumusețare: Nu vă mai mințiți cu fețelele astea

Data actualizării: | Data publicării:
Ruby, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ruby, sursa foto Instagram

Ruby nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj dur femeilor care folosesc filtrele de înfrumusețare pe rețelele de socializare.

În ultima vreme, tot mai multe vedete aleg să își pună diferite filtre de înfrumusețare pentru a scăpa de anumite imperfecțiuni. Ruby se numără printre vedetele care preferă să apară naturală în fața fanilor, motiv pentru care nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj persoanelor care aleg să îşi îmbunătăţească aspectul fizic cu ajutorul filtrelor sau al anumitor aplicaţii.

“Doamne! De aia nu înțeleg filtrele astea, că arat așa și de fapt nu arat așa. Nu vă mai mințiți cu fețelele astea pentru că după aia nu o să vă mai placă de voi, adică îmi place așa mult de mine așa și după nu o să mai îmi placă e mine normal. Deci eu am pus filtrul ălă din greșeală, doamne. Nu vă mai prostiți, iubiță-vă așa cum sunteți voi. Sincer, eu nu aș putea să stau cu filtre, nu aș mai putea să mă iubesc naturală.”, a transmis Ruby.

Ruby, probleme grave cu implantul mamar

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, datorită sincerității cu care se afișează de fiecare dată în fața publicului. Artista le povestește fanilor fiecare experiență prin care trece chiar pe pagina ei de Instagram. Deși acum se află înafara oricărui risc, în trecut vedeta a trecut prin momente cumplite după ce operația de implant mamar s-a deschis, din cauză că nu a ascultat sfaturile medicului de a avea mare grijă de bustul ei după operație. 


„În ultimii 7 ani am avut un complex. Eu nu mi-am văzut sânii de foarte multe ori, am zis că mă accept aşa cum sunt, dar nu era aşa. Toată vina a fost a mea, nu am ascultat indicaţiile medicului, nu am purtat bustieră. Mi s-a deschis operaţia, m-am dat cu alifie şi mi-am pus leocoplast, nu mai ştiu ce era în capul meu atunci”, a declarat Ruby pentru Xtra Night Show în urmă cu ceva timp. 

Ruby, despre compromisurile pe care le-a făcut la începutul carierei

Ruby se bucură de un succes imens pe plan muzical. Cariera ei a început în anul 2011 iar de atunci melodiile ei au făcut senzație. Artista este deja cunoscută pentru aparițiile incendiare și ținutele sexy pe care le poartă în videoclipuri.  Întrebată dacă a fost nevoită să facă anumite compromisuri la început de carieră, Ruby a vorbit sincer despre acest subiect. Vedeta spune că și-a dedicat timpul pentru succesul pe plan muzical, dar când vine vorba despre altfel de compromisuri, artista spune că nu este cazul.  Ruby a vorbit și despre aparițiile ei incendiare și spune că îi place să se simtă frumoasă și sexy, iar faptul că s-a folosit de feminitatea ei nu vede o problemă sau o rușine. 

„Compromisuri care țin de timpul meu și viața mea personală, da, dar altfel de compromisuri, nu. Tot ce am obținut în viață, am obținut prin forțe proprii, prin munca mea și determinarea mea.Iar faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat. Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără”, a declarat Ruby pentru CANCAN.RO. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel