Ruby, ipostază incendiară pe bancheta din spate a mașinii. Vedeta s-a fotografiat doar în lenjerie intimă /FOTO

Data publicării:

Ruby șochează din nou, pe bancheta din spate a mașinii. Vedeta s-a fotografiat doar în lenjerie intimă și le-a arătat fanilor silueta ei de invidiat. 

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste din România și cu fiecare apariție a ei uimește pe toată lumea. Vedeta nu ezită să le dezvăluie fanilor cele mai intime ipostaze ale sale și spune că feminitatea este punctul ei forte. 


Ruby a avut un concert seara trecută, iar din cauza traficului a fost în întârziere. Pentru a economisi timp, artista s-a schimbat chiar pe bancheta din spate a mașinii. Înainte de a pune ținuta de scenă pe ea, aceasta le-a arătat fanilor o fotografie în care apare doar în lenjerie intimă. 


Ruby se bucură de o siluetă demnă de invidiat și este mândră de formele ei, pe care nu ezită să le expună pe rețelele de socializare ori de câte ori are ocazia. 

 


Ruby nu vrea să îmbrace rochia de mireasă și nici să devină mămică: „Eu sunt un copil”


Ruby trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani cu Robert Adrian, fostul ei dansator din trupă. Cei doi locuiesc împreună și au o relație sudată. 


Dar artista nu se gândește la căsătorie și nici nu își dorește copii. Ruby nu se visează în rochia de mireasă chiar dacă ea și Robert au o relație seriosă. Cântăreața spune că nu se vede în statutul de soție și nici de mămică, deoarece se simte încă un copil. 


"Nu ma gândesc la căsătorie. Când ma fac mare vreau sa fiu copil. Eu sunt un copil. Stam împreună, am responsabilitati. (...) Nu vreau sa îmi spuneți doamna Ruby pe aici. Am zece animale ca și copii", a declarat Ruby pe Youtube. 

Ruby a dezvăluit care a fost meseria ei, înainte să devină celebră: „Nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă”

 

„Când eram mici vindeam de toate, chibrituri împachetate în folie de ciocolată. Mereu mi-a plăcut să îmi câștig banii. Mă duceam la bunica și culegeam caise din copac și apoi ieșeam la poartă să le vând. Bunica îmi dădea bani, aveam tot ce îmi trebuia. Ai mei erau plecați în afară pentru mine, ca să îmi asigure traiul, dar întotdeauna mi-a plăcut să fac eu ceva.

Primul meu job oficial a fost în televiziune, am fost redactor. Îmi plăcea, dar nu simțeam că fac ceea ce mă reprezintă. Eu am venit în București în clasa a IX-a. M-am mutat pentru liceu, iar bunica nu a fost lângă mine primele două săptămâni și mi-a fost foarte greu, nu puteam să dorm fără ea”, a declarat Ruby la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel