Ruby, în lacrimi. Artista a ajuns la capătul puterilor: „Nu mai pot. Mi-e foarte greu, Sufăr ca și cum e al meu”

Data actualizării: | Data publicării:

Ruby a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Artista simte că a ajuns la capătul puterilor și dragostea pentru animale a ajuns să îi provoace o suferință de nedescris.

Ruby este cunoscută pentru dragostea pe care le-o poartă necuvântătoarelor. Artista s-a implicat de mai multe ori în salvarea animalelor și chiar a adoptat un număr impresionant de suflete nevinovate.


Pentru că fanii au văzut slăbiciunea ei pentru ființele aflate în dificultate, artista este deseori rugată să întervină și să ajute diverse animale. 

Ieri, Ruby a cedat nervos și și-a strigat disperarea pe rețelele de socializare. Ea spune că superă cumplit pentru orice animal care trece prin momente dificile și că le-ar salva pe toate, dar nu poate. Astfel, ea face apel la oamenii care găsesc necuvântătoarele, să încerce să le salveze ei, înainte să apeleze la ea. 

 


„De fiecare dată când îmi trimiteți mie poze cu căței loviți, animale chinuite, vreau să știți că eu le iau personal și le transform în responsabilitatea mea directă. Și nu am cum, nu pot să ajut toți câinii din lume. Dacă aș putea aș vrea să fac asta. Am ”700” de animale în casă, mi-e foarte greu să mai iau una, darămite un câine. Când dați de animale rănite faceți tot posibilul să le salvați voi, cum și eu am făcut cu toate animalele mele pe care le-am găsut pe drumuri până acum. Fac story-ul ăsta pentru că nu mai pot, pentru că sunt mulți oameni care mă roagă să-i ajut. Încerc să fac tot ce pot și eu”,  a spus Ruby, cu lacrimi în ochi, pe InstaStory.


Mai mult, artista a dezvăluit că are deja 13 animale și că îi este imposibil fizic să mai aducă o altă ființă în casă. 

„Nu mai pot. Eu iubesc animalele mai mult decât orice pe lumea asta și orice văd sufăr ca și cum e al meu. Ca și cum refuz să ajut. Am primit mai devreme un mesaj de la o domnișoară de aici din București, care încearcă să lovească un cățel lovit de mașină. O să vedem ce putem face pentru el, o să-i sun pe prietenii mei de la asociație și o să-i rog să intervină, să ajute, dar de fiecare dată după ce ajut un cățel al străzii mă gândesc ce fac cu el mai departe, că nu pot să-i iau pe toți la mine acasă. Am 13 animale”, a mai spus Ruby.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel