Ruby, imagini șocante cu bunica sa. Cum a reacționat artista când a găsit-o întinsă pe jos: „Chemăm un doctor sau un popă?”

Data publicării:

Ruby a șocat pe toată lumea, după ce și-a găsit bunica în casă, întinsă pe jos. 

Ruby are o relație specială cu bunica ei, iar tot internetul o cunoaște. Ultimele imagini cu femeia postate de artistă pe rețelele de socializare au șocat pe toată lumea. Mai exact, artista a filmat-o pe bunica sa în timp ce zăcea pe jos, iar lângă ea avea un cuțit și o sticlă de apă. Se pare că nu a fost vorba de ceva grav, ci bunica artistei stătea pe pardosea din cauza căldurii. 

Ruby a făcut și o glumă, în stilul său caracteristic. 

„Uitați aici „Visul unei nopți de vară” (n. red. comedie în cinci acte semnată de William Shakespeare). Chemăm un doctor sau un popă?”, a spus Ruby pe instastory.

Ruby a ajuns de urgență pe mâna medicilor

Ruby și-a îngrijorat fanii recent după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Acum, artista a povestit ce s-a întâmplat. Mai exact, din dorința de a avea un bronz perfect, și-a injectat de una singură o substanță folosită de culturiști. La scurt timp, Ruby s-a confruntat cu câteva reacții adverse, care au dus-o direct pe mâna medicilor.

Ruby, de urgență pe mâna medicilor

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin.

M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44.

Asta i-a făcut pe doctorii de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, a declarat cântăreața, conform SpyNews.ro

Ruby, despre trauma care i-a marcat existența

Ruby este mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu o poate afecta, dar puțini oameni cunosc durerea cu care aceasta trăiește în suflet. Chiar dacă știa că relația părinților ei nu va ține mult timp, aceasta a suferit enorm după ce mama și tatăl ei au luat-o pe drumuri diferite. Ruby și-a deschis sufletul și a dezvăluit pentru CANCAN.RO cât de mult a suferit după despățirea părinților ei, dar și cum a reușit să treacă peste și să îngroape acea traumă. 


„Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață.


Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic”, a declarat Ruby.

Mama artistei s-a căsătorit în urmă cu un an, iar Ruby spune că nu o deranjează că părinții ei și-au refăcut viețile. Ba mai mult, artista spune că e dreptul lor și așa era normal. 


„S-a făcut un an de când s-a întâmplat evenimentul în sine (n.r.- nunta mamei sale), însă este de foarte mulți ani în relația asta. Nu m-a afectat deloc! Era datoria ei să-și refacă viața! Eu mă bucur foarte tare că părinții mei și-au refăcut viața”, a mai spus artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel