Ruby, goală în așternuturi alături de iubit. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți în fața fanilor

Ruby și-a uimit fanii după ce s-a afișat goală în așternuturi alături de iubitul ei.

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert, lângă care este extrem de fericită. Cei doi au recunoscut din prima clipă că formează o relație și nu s-au ferit de ochii curioșilor. Acum, Ruby și iubitul ei sunt de nedespărțit și se iubesc tot mai mult pe zi ce trece.

Recent, frumoasa artistă și Robert le-au arătat fanilor cum arată o dimineață perfectă în doi. Ruby s-a filmat goală în așternuturi alături de iubitul ei, care era îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurți. Mândră tare de corpul și bronzul ei, Ruby le-a arătat fanilor pe rețelele de socializare corpul acoperit doar de un cearșaf, în timp ce iubitul ei încerca să arăte cât de diferită este nuanța pielii lor.

Artista a filmat preț de câteva secunde, momente în care aceasta încerca să fie sexy, însă iubitul ei nu a luat în serios acest moment, începând chiar să facă glume. Văzând toate acestea, artista a renunțat la planul ei de a fi sexy.

„Ce prost ești! Mi-ai stricat story-ul... Lasă-mă să fiu sexy!”, i-a spus amuzată, Ruby.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 feb 2021, 16:02 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience