Ruby, devastată de durere, după moartea bunicului. Artista a izbucnit în plâns

Data publicării:

Ruby și-a întristat fanii, după ce a izbucnit în plâns de dorul bunicului său, care a decedat.

Ruby este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Artistei nu îi ia mult să ajungă în atenția fanilor, deoarece pe lângă talentul ei incontestabil în muzică, focoasa brunetă are și o charismă deosebită, dar și un dezvoltat simț al umorului. Pe lângă acest lucru, frumoasa brunetă se poate lăuda și cu un trup perfect sculptat, formele sale apetisante reușind să încingă imaginația tuturor bărbaților atunci când se afișează în ipostaze incendiare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ruby este extrem de atașată de bunica ei, pe care le-o arată și fanilor aproape în fiecare zi. Mai mult decât atât, artista are grijă de cea care a crescut-o și o duce periodic la analize.

Pe lângă bunică, Ruby îl are la suflet și pe bunicul ei, care, din păcate, a decedat.

Astăzi, Ruby s-a filmat pe Instagram, în culisele „'Neatza cu Răzvan și Dani” spunând că s-a întâlnit cu niște artiști care sunt din același sat ca bunicul ei și care-l cunoșteau. Amintindu-și de ruda sa, artista a început să plângă, copleșită de emoții.

„Prima dată când ajung la „'Neatza cu Răzvan și Dani” la timp, mai devreme chiar cu 10 minute. M-am trezit de la 07:00 dimineața să mă machiez, să fiu frumoasă, și m-am întâlnit cu băieții ăștia care sunt din același sat cu tataia și îl știu pe tataia care a murit. Super fericită m-au făcut. Zici că trăiește tataia în continuare”, a spus Ruby pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel