Ruby, despre compromisurile pe care le-a făcut la începutul carierei: „Tot ce am obținut în viață, am obținut prin forțe proprii”

Data publicării:
Ruby, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ruby, sursa foto Instagram

Ruby este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Ce spune vedeta despre compromisurile pe care trebuie să le facă un artist la început de drum. 

Ruby se bucură de un succes imens pe plan muzical. Cariera ei a început în anul 2011 iar de atunci melodiile ei au făcut senzație. Artista este deja cunoscută pentru aparițiile incendiare și ținutele sexy pe care le poartă în videoclipuri. 


Întrebată dacă a fost nevoită să facă anumite compromisuri la început de carieră, Ruby a vorbit sincer despre acest subiect. Vedeta spune că și-a dedicat timpul pentru succesul pe plan muzical, dar când vine vorba despre altfel de compromisuri, artista spune că nu este cazul. 


Ruby a vorbit și despre aparițiile ei incendiare și spune că îi place să se simtă frumoasă și sexy, iar faptul că s-a folosit de feminitatea ei nu vede o problemă sau o rușine. 


„Compromisuri care țin de timpul meu și viața mea personală, da, dar altfel de compromisuri, nu. Tot ce am obținut în viață, am obținut prin forțe proprii, prin munca mea și determinarea mea.


Iar faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat. Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără”, a declarat Ruby pentru CANCAN.RO


Ruby nu vrea să se căsătorească și nici să devină mămică deoarece spune că are alte planuri acum și nu simte că este momentul. Vedeta se bucură de o relație frumoasă alături de Robert și totul este bine între ei. 


„Încă nu simt că am ajuns în punctul în care să mă căsătoresc și să fac un copil. Mai am multe misiuni de îndeplinit în carieră. Neavând copil, îmi permit să fiu egoistă și să mă gândesc la ce vreau să îndeplinesc până când va veni momentul. Încă mă consider copil, încă sunt răsfățata familiei și sunt bucuroasă că pot să mai copilăresc. Pe de altă parte, nu fug de responsabilitate, noi avem 12-13 animale de companie, o avem pe mamaia care este ca un copil și n-aș putea să mă ocup și să mă dedic unui copil.


Sunt convinsă că ar trebui să renunț la multe din ceea ce fac în muzică, dacă aș avea un copil”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel