Ruby, declarații inedite despre relația cu Robert. Care este motivul pentru care artista nu vrea să se mărite, după șapte ani de relație: ”Nu avem planuri de nuntă și nici de copii”

Data publicării:
Ruby și Robert, sursa instagram
Descriere foto: Ruby și Robert, sursa instagram

Ruby a vorbit despre relația pe care o are cu Robert, dar și despre motivul pentru care nu își dorește să ajungă în fața altarului, dar nici să facă copii.

Ruby este una dintre cele mai carismatice vedete din România.  Deși are o carieră de invidiat și o relație de mai bine de șapte ani cu Robert, planurile de întemeiere a unei familii încă se lasă așteptate și asta pentru că focoasa brunetă nu are de gând să se mărite prea curând și chiar a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să ajungă în fața altarului.

Aceasta a mărturisit că atât ea, cât și Robert, se simt foarte bine în stadiul în care se află. Mai mult decât atât, artista a menționat că nu o întreabă nimeni dacă are de gând să se mărite, susținând că ea și partenerul, sufletește, sunt ca doi copii.

“Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert.”, a declarat Ruby, potrivit playtech.ro.

Pe lângă faptul că Ruby nu are în plan să se căsătorească prea curând, artista a declarat că nu se gândește nici la copii. Potrivit spuselor ei, ea și partenerul ei își doresc ca în prezent să se axeze mai mult pe carieră.

”Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, a mai spus frumoasa artistă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel