Ruby a răbufnit pe Internet. Vedeta și-a ieșit din minți și a vrut să le dea tuturor o lecție: „Doamne, sunteți nebuni la cap”

Data publicării:
Ruby, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ruby, sursa foto Instagram

Ruby nu s-a mai putut abține și le-a transmis un mesaj acid fanilor. Ce le-a reproșat vedeta?

Ruby și-a ieșit din minți pe internet și le-a transmis fanilor un mesaj acid. Vedeta a fost acuzată că ar fi homofobă și a ținut să precizeze că acest lucru nu este deloc adevărat. Fanii au preluat un filmuleț postat de ea pe TikTok și l-au decupat astfel încât să reiasă că vedeta ar avea o problema cu persoanele de același sex care sunt într-o relație. Scoasă din minți de mesajele celor care o acuză că ar fi homofobă, Ruby a vrut să clarifice această situație.


"Haideți să lămurim o treabă pentru că m-ați enervat rău azi. Mi-ai zis că sunt homofobă. Doamne, sunteți nebuni la cap. Nu există așa ceva, chiar vă place să aveți motiv să ziceți ceva de cineva. Din contră, eu sunt foarte deschisă și iubesc oamenii, iubesc iubirea și susțin oamenii care se iubesc, nu judec pe nimeni de felul în care alege să își împărtășească dragostea. (...) Celui care a ales să decupeze din context și să facă un filmuleț plin de controverse, îl rog să îl șteargă pentru că memoria lui este... Vă rog să scoateți filmulețul acela. (...) ", a spus Ruby pe pagina ei de Instagram.


Ruby este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și a ieșit în evidență mereu datorită stilului ei nonconformist și aparițiilor incendiare, mereu scoase din normalitate. Ruby s-a reinventat de-a lungul timpului și s-a adaptat noilor stiluri muzicale. 


Vedeta nu vrea să devină mamă și nici să ajungă în fața altarului chiar dacă în prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Robert. Ruby spune că are multe planuri pe plan profesional, în plus are 13 animale de companie și este destul de ocupată cu îngrijirea lor. 


„Încă nu simt că am ajuns în punctul în care să mă căsătoresc și să fac un copil. Mai am multe misiuni de îndeplinit în carieră. Neavând copil, îmi permit să fiu egoistă și să mă gândesc la ce vreau să îndeplinesc până când va veni momentul. Încă mă consider copil, încă sunt răsfățata familiei și sunt bucuroasă că pot să mai copilăresc. Pe de altă parte, nu fug de responsabilitate, noi avem 12-13 animale de companie, o avem pe mamaia care este ca un copil și n-aș putea să mă ocup și să mă dedic unui copil.


Sunt convinsă că ar trebui să renunț la multe din ceea ce fac în muzică, dacă aș avea un copil”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel