Ruby a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit vedeta într-o mașină de taxi

Data actualizării: | Data publicării:

Ruby s-a emoționat până la lacrimi într-o mașină de taxi. Artista a împărtășit întreg momentul cu fanii.

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața se numără printre cele mai vesele și energice persoane din mediul online și nu numai. Artista postează zilnic pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. 

Ruby a izbucnit în lacrimi într-un taxi

Ruby este plină de viață, iar pe lângă energia și atitudinea de femeie puternică, artista este extrem de sensibilă, mai ales atunci când primește complimente sau cei din jur îi mărturisesc aprecirea și dragostea pe care i-o poartă. Recent, artista a împărtășit cu fanii un moment emoționant petrecut chiar într-un taxi din Capitală. Artista a fost copleșită de complimentele și cuvintele frumoase pe care i le-a adresat șoferul, motiv pentru care s-a emoționat până la lacrimi. Aceasta i-a mulțumit bărbatului pentru bunătatea și caldura lui, moment pe care l-a surprins și într-un filmuleț pe instagram.

„M-am întâlnit cu un domn tare drăguț care m-a copleșit cu bunătatea și cu căldura lui. M-a făcut să îmi dea lacrimile. Vă pup și vă îmbrățișez. Să vă pupați fata și să vă trăiască. Sunteți cel mai dulce! Doamne ajută la toată lumea. Vă pup”, a spus Ruby pe rețelele de socializare, copleșită de emoții.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel