Ruby a împlinit 32 de ani. Artista a avut parte de o surpriză de proporții: "Nu pot să cred"

Data publicării:

Ruby a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani. Artista a avut parte de o surpriză inedită, care a lăsat-o fără cuvinte.

Ruby este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața se numără printre cele mai vesele și energice persoane din mediul online și nu numai. Artista postează zilnic pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. 

Artista se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Din punct de vedere profesional hit-urile vin pe bandă rulantă, iar pe plan sentimental, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert, iubitul ei.

Ruby, cadou inedit la 32 de ani! 

Astăzi, frumoasa artistă a împlinit 32 de ani. Cum această zi specială  nu putea trece neobservată, artista a fost suprinsă de câțiva prieteni, dar și de iubitul ei cu niște cadouri senzaționale. Artista le-a arătat fanilor că a primit un buchet imens de flori, dar și un tort spectaculos cu o figurină ce o înfățișează pe ea. Iubitul acesteia i-a gătit micul dejun în formă de inimioară.

„Wooow! Nu pot să cred! Cel mai frumos tort din viața mea, nu vreau să-l mănânc niciodată. Vă mulțumesc din tot sufletul. Oficial, sunt o dulceață de ciocolată, de marțipan, bronzată. Cât de în detaliu e tot, colierul cu „R”, cerceii, tatuajele, sânii... parcă sunt în realitate”, a spus Ruby la InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel