Ruby a făcut senzație într-un costum de baie pentru copii: „Fantezia lui Ionuț a devenit realitate” /FOTO

Data publicării:

Ruby se bucură de o siluetă de invidiat și poate pirta inclusiv haine pentru copii de 8 ani. Cum s-a fotografiat evdeta într-un costum de baie minuscul?

Ruby face senzație pe internet cu aparițiile ei incendiare în lenjerie intimă sau costume de baie. Chiar dacă fanii credeau că nu mai pot vedea nimic senzațional din partea vedetei, iată cu Ruby șochează din nou. Artista s-a îmbrăcat într-un costum de baie pentru copii, iar fanilor nu le-a venit să creadă că artistei chiar i s-a potrivit acea măsură. 


Pentru a-i face pe plan unui prieten, Ruby a acceptat provocarea vestimentară și a probat haine cumpărate din secțiunea pentru copii. Artista se bucură de o siluetă de invidiat și a demonstrat tuturor că are forme perfecte. Aceasta a probat un costum de baie pentru fetițe de 8 ani și surprinzător chiar i s-a potrivit. 


A postat imediat imaginile pe pagina ei de Instagram, iar provocarea amuzantă s-a transformat într-o ședintă foto sexy. 


„Sunt costumată toată în witch ( nr. vrăjitoare). Fantezia lui Ionuț a devenit realitate, cineva chiar poartă lucrurile pe care le-a cumpărat el de la copii de 8 ani. Patine 33, costum de baie de 8 ani, prosop, ghiozdan, șapcă witch, totul witch, Sunt o vrăjitoare!”, a afirmat, amuzată, Ruby.

 


Motivul pentru care Ruby nu își dorește să devină mamă: „Îmi permit să fiu egoistă”


Vedeta nu vrea să devină mamă și nici să ajungă în fața altarului chiar dacă în prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Robert. Ruby spune că are multe planuri pe plan profesional, în plus are 13 animale de companie și este destul de ocupată cu îngrijirea lor. 

 

„Încă nu simt că am ajuns în punctul în care să mă căsătoresc și să fac un copil. Mai am multe misiuni de îndeplinit în carieră. Neavând copil, îmi permit să fiu egoistă și să mă gândesc la ce vreau să îndeplinesc până când va veni momentul. Încă mă consider copil, încă sunt răsfățata familiei și sunt bucuroasă că pot să mai copilăresc. Pe de altă parte, nu fug de responsabilitate, noi avem 12-13 animale de companie, o avem pe mamaia care este ca un copil și n-aș putea să mă ocup și să mă dedic unui copil.


Sunt convinsă că ar trebui să renunț la multe din ceea ce fac în muzică, dacă aș avea un copil”, a spus vedeta în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel