Ruby a dat cărțile pe față. Artista a dezvăluit pe cine ar invita în dormitor, alături de iubitul ei: "Ea e o partidă bună"

Data publicării:
Ruby, sursa instagram
Descriere foto: Ruby, sursa instagram

Ruby a făcut dezvăluiri inedite, după ce a fost provocată să spună pe cine ar invita în dormitor, alături de iubitul ei.

Invitată în cadrul emisiunii lui Marius Manole, ”Întrebarea mesei rotunde”, Ruby a fost provocată să răspundă unor întrebări inedite. În cazul în care aceasta refuza să răspundă, trebuia să guste din  ”bunătățile” de pe masă: testicule de porc, gheare de pui, găluște putrezite sau penis de taur.

Artista a fost întrebată pe cine ar primi în pat alături de ea și de iubitul ei,  Robert. Ruby  i-a spus lui Marius Manole că dacă s-ar întâmpla acest lucru, ea ar prefera o fată alături de ei în dormitor, iar norocoasă ar putea fi Antonia, dar și Lidia Buble. Vedeta spune că blonda ar fi o partidă bună, iar alături de Antonia ar face multe, chiar și un copil.

”Eu, Robert și o fată. Dacă ar fi, dar nu pentru că sunt foarte geloasă și apoi ar fi un calvar viața lui. Nu știu ce să zic, nu am trăit un astfel de moment. Dacă ar fi ca în filme, cum ar trebui să fie… dar ipotetic vorbind. Deci cu o femeie, nu aș putea să văd doi bărbați care… nu îmi mai trebuie un bărbat. 

Lidia Buble ar fi o partidă bună, Antonia la fel, dar ea are copii. Cu Antonia aș face și niște piese, melodii și un copil. Este foarte frumoasă. Aș face multe cu ea. I-aș face și un copil!”, a declarat Ruby, în emisiunea online a lui Marius Manole.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel