Roxen și NANE, colaborare SURPRIZĂ. Cei doi artiști au lansat piesa “Strada ta”

Data publicării:
Roxen x NANE - Strada Ta
Descriere foto: Roxen x NANE - Strada Ta

Roxen surprinde cu o colaborare alături de NANE pentru “Strada ta”

Roxen a pregătit pentru susținătorii ei o super colaborare alături de NANE. “Strada ta” este o surpriză pentru grupurile de fani ale ambilor artiști și cu siguranță va sta pe buzele tuturor pentru o multă vreme. Piesa vorbește despre o iubire neîmpărtășită a doi oameni ce ar fi avut lucruri să-și spună, dar s-au sincronizat greșit.

Roxen x NANE - Strada Ta | Official Video


Versurile și muzica au fost compuse de către Nane, Roxen și Alex Cotoi, iar de producția piesei s-a ocupat Alex Cotoi. Vizualul piesei a fost făcut de  Mihai Sighinaș. 

“În urmă cu un an am primit vestea că urmează să am o sesiune cu Nane, și chiar vreau să spun, că am fost foarte fericită că se va întâmpla asta. Sesiunea respectivă a fost un real succes, căci am reușit să ducem la bun sfârșit doua piese. Nane este un om  super profesionist, mi-a simțit frica, pentru că eram la început de drum,a avut răbdare și am putut face treabă ca o echipă, împreună cu Alex Cotoi. M-am bucurat enorm de tare când am aflat că urmează să lansăm piesa.” a declarant Roxen despre colaborare. 

„Cred că în ziua aia aveam în cap “I just called to say I love you”, de la Stevie Wonder. Nu am nicio idee de ce, foarte random.  Dar cred că de acolo mi-a venit ideea să scriu “Am trecut pe strada ta”. Având-o și pe Roxen în studio, mi-am dat seama că ar suna mult mai bine din gura ei, versurile refrenului.  A fost fun și challenging să scriu atât pentru mine, cât și pentru ea, strofele fiind ca un fel de dialog. Și ea a cooperat și m-a ajutat cu câteva versuri, mi se pare important să sune și a ea textul de pe piesă.” A spus NANE.

Nane este unul dintre cei mai influenți artiști ai generației sale. Cu o carieră de 15 ani, a reușit să-și adapteze compozițiile la schimbările timpului și a primit aprecierea fanilor si a breslei sale. Piesele lui au adunat sute de milioane pe YouTube, iar pe platformele de streaming este unul dintre cei mai ascultați români.

Roxen este unul dintre cei mai fresh artiști ai momentului. Cu sute de mii de ascultători în fiecare lună pe Spotify și cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, tânăra artistă se bucură de un succes enorm. Ultima piesă lansată – “Money Money” – are în acest moment 2.5 milioane de ascultări pe Spotify, iar “Inimă nu fi de piatră” a intrat în Top 100 Media Forest. De asemenea, colaborarea cu DJ Project pentru piesa „Parte din Tine” se află în continuare în playlist-urile radiourilor din România, fiind prezentă în topurile de specialitate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel