Roxen, colaborare de basm cu Alexander Rybak. Pe urmele lui Alice, în Țara Minunilor

Data actualizării: | Data publicării:
Roxen, foto Instagram
Descriere foto: Roxen, foto Instagram

Roxen aduce o lume fantastică prin intermediul clipului piesei Wonderland, cu o estetică disco și elemente inspirate din Alice in Wonderland.

Totul începe cu povestea artistei și trăirile din ultima perioadă și continuă cu foarte mult dinamism și cadre care o prezintă într-un univers plin de strălucire și gânduri desprinse de realitate.

Piesa Wonderland, feat. Alexander Rybak, fost deja lansată exclusiv pe radio, iar începând de astăzi este disponibilă pe toate platformele digitale.

“Sunt fericită că în sfârșit vedem clipul piesei Wonderland. Este unul dintre preferatele mele, m-am regăsit complet în întregul concept, toată această poveste face parte din mine, din universul meu și vibrează la fel ca mine. Îmi doresc ca atât piesa, cât și clipul să vă facă să visați și să vă ducă gândurile într-o lume fantastică”, a spus Roxen.

Youtube video image

“Roxen este o artistă foarte talentată și mă bucur că am reușit să colaborăm pentru Wonderland. Așteptam cu nerăbdare să văd și clipul, care arată extrem de bine, transmite perfect starea piesei. Aveți grijă de voi și sper să ne întâlnim cât de curând”, a declarat Alexander Rybak.

Melodia a fost compusă și scrisă de James Daniel Lewis, Chelcee Maria Grimes și Alexander Rybak, iar producția a fost realizată de James Richard Newman și Mădălin Roșioru.

Clipul a fost regizat de Raluca Netca, Alex Chițu a fost director de imagine.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel