Roxana Vancea se pregătește să devină mămică. Primele declarații legate de sarcină: "Și Dragoș vrea"

Data publicării:
Roxana Vancea, sursa instagram
Descriere foto: Roxana Vancea, sursa instagram

Roxana Vancea a făcut primele declarații despre sarcină. Vedeta a spus tot.

Roxana Vancea este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc. Aceasta  se poate considera o femeie împlinită. Roxana Vancea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri alături de Dragoș Puiu. Acesta are un băiețel din căsătoria anterioară, însă Roxana Vancea i-a devenit ca o mamă și îl iubește enorm.

Cu toate astea, muți s-au întrebat când are de gând frumoasa vedetă să facă și ea un copil, mai ales că aceasta se descurcă minunat în acest rol, exersând cu Milan, băiețelul soțului ei. Aceasta a mărturisit că este pur și simplu îndrăgostită de el și îl iubește ca pe propriul copil.  Chiar și așa, Roxana Vancea a recunoscut că ea și soțul ei își doresc un copil și așteaptă momentul oportun.

“Îmi doresc un copil cu soțul meu, Dragoș, și el vrea asta. Însă, nu este după cum vrem noi, ci după cum vrea Dumnezeu. Când o să vina este binevenit în familia noastră. Cât despre Milan (n.r – băiețelul soțului), îl ador, mă înțeleg de minune cu el, am o relație foarte faina. Mergem împreună peste tot, petrecem mult timp împreună, mergem la sală, la gimnastica. El iubește foarte mult dinozaurii și am descoperit o asemenea locație unde mergem destul de des, pentru el. Pentru că vedem că îi place foarte mult și asta ne bucură. Îl iubesc mult, este un copil deosebit, mi-a intrat la inimă din prima clipă”, a declarat Roxana Vancea, pentru playtech.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel