Roxana Vancea se pregătește de botez. Ce probleme a întâmpinat vedeta: Mi s-au micșorat mărimile prea mult

Data publicării:
Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram

Roxana Vancea va avea, la finalul acestei luni, botezului micuțului Ayan.

Roxana Vancea se pregătește să-și creștineze băiețelul, la finalul acestei luni. Fosta asistentă TV spune că își dorește un eveniment restrâns, în care să-i fie alături doar familia și cei mai buni prieteni. Când vine vorba de prinții spiritualii ai micuțului, vedeta spune că nu a ales niște nume celebre, ci tot pe cineva din anturajul cuplului.

„Botezul va avea loc doar cu familia, la o biserică foarte mare și frumoasă, Adormirea Maicii Domnului, care poartă hramul Sf. Împărați Constantin și Elena, aflată în zona Moghioroș. Tot atunci e si ziua tatălui meu, îl vom sărbători și pe el. După slujbă, vom merge la un restaurant. Am vorbit pentru un aperitiv, un tort mare pentru toată lumea și fiecare își va mai comanda ce vrea. Ne-am strâns vreo 20 de persoane, Dragoș are doi frați, vin însoțiți, la fel soru-mea cu cumnatul, părinții. Ne-am dorit să fim doar cu familia, la biserică, cu nașii, care sunt sora mea și managerul lui Dragoș”, a declarat Roxana Vancea pentru playtech.ro.

Ce rochie va purta Roxana Vancea la eveniment

Vedeta spune că a fost nevoită să își facă chiar și altă rochie pentru eveniment, din cauza faptului că a slăbit extrem de mult.

„Rochia o fac la prietena mea, Roxana Butnaru. Joi am probă, va fi albă, scurtă, cu spatele gol. Avea una făcută pentru mine, dar când am îmbrăcat-o, nu-mi mai venea. Mi s-au micșorat mărimile prea mult, am slăbit cred de la alăptat, am 45 de kilograme, nu prea îmi mai place cum arăt. Stătea ca pe gard, ar fi trebuit modificată.”, a continuat aceasta.

„Cel mic e lipit de mine”

Roxana Vancea mai devăluit și faptul că cel mic este extrem de lipit de ea, iar, acum, acesta adoarme doar când mama sa se află în mișcare. În acest sens, vedeta spune că a ajuns să facă extrem de mulți pași pe zi, ceea ce o ajută pe aceasta să se mențină și în formă, pentru că nu a mai reușit să ajungă la sală în ultima jumătate de an.

„Cel mic e lipit de mine, mi-e foarte greu. Am fost la Novaci, la casa de la țară a părinților mei, care locuiesc în Tg. Jiu. Fiind aerul tare de munte, adormea numai afară. Acum numai așa adoarme, trebuie să-l plimb în marsupiu. Am ajuns să fac vreo 20.000 de pași pe zi.

Numai la mine vrea, la Dragoș nu. Doarme și vreo oră, dacă-l plimb..Dacă mă opresc, se trezește instant, trebuie să fiu numai în mișcare. La sală nu am mai ajuns de șase luni, ultima dată am fost înainte să nasc, cu o zi.

Dar fac bandă, acasă, când doarme. Îl mai leagănă mama pe picioare să nu se trezească. E răsfățat rău…Noaptea doarme cu mine în pat, e lipit de mine, cum mă mișc, se trezește”, a completat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel