Roxana Vancea, răsfățată de soțul ei. Ce gest a făcut Dragoș Paiu pentru soția însărcinată

Data publicării:
Roxana Vancea, sursa instagram
Descriere foto: Roxana Vancea, sursa instagram

Roxana Vancea este foarte răsfățată de soțul ei. Vedeta a povestit ce sacrificiu a făcut Dragoș Paiu pentru ea.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Peste cnci luni, focoasa brunetă va naște un băiețel. Recent, vedeta a povestit că se află alături de soțul ei și băiatul lui Dragoș din prima căsătorie, într-o vacanță în Egipt, acolo unde este răsfățată din plin.

“Suntem în vacanță, suntem bine. Nu am pofte de graviduță, momentan. Soțul meu mă răsfață pe mine și pe Milan, cum poate el mai bine. Ne-a adus în vacanță, la caldură, chiar dacă el urăște căldura. A mers aici pentru că am vrut eu și Milan, nu că a dorit el. Ne duce unde vrem noi doi.

Azi, spre exemplu, ne-a dus să înotăm cu delfinii, ieri, cu ATV-urile, în deșert, am fost și la cămile. Pentru noi, soțul meu stă sub umbreluță toată ziua și se dă cu cremă de protecție. Este foarte cald aici. Sunt 39-42 de grade”, a spus Roxana Vancea, pentru Playtech.ro.

Roxana Vancea a dezvăluit că va fi mămică de băiețel

Chiar dacă este însărcinată în doar 3 luni și jumătate, medicii i-au spus deja vedetei dacă va avea un băiețel sau o fetiță. Roxana a făcut publică și ultima ecografie, iar conform acesteia sunt șanse de 70% ca bruneta să devină mămică de băiețel. 


„După ultima ecografie sunt 70% la șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a spus bruneta la Teo Show, pe Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel