Roxana Vancea, noi detalii despre sarcină. Cu ce probleme se confruntă vedeta: “O să nasc mai devreme... “

Data publicării:
Roxana Vancea și Dragoș, sursa foto Instagram
Descriere foto: Roxana Vancea și Dragoș, sursa foto Instagram

Roxana Vancea a făcut noi dezvăluiri despre sarcină. Vedeta a vorbit și despre problemele cu care se confruntă în această perioadă.

Roxana Vancea este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Recent, vedeta a fost   invitata lui Cove și a colegilor lui de prezentare, acolo unde a vorbit despre sarcină. Aceasta a mărturisit ce veste delicată a primit de la medicul care o monitorizează de când a aflat că va deveni mămică. Potrivit declarațiilor sale, are colul uterin mai scurt decât este în mod normal, motiv pentru care bebelușul va veni mai devreme pe lume.

“O să nasc mai devreme, că e colul mai scurt. Medicul mi-a zis să nu fac sport vreo trei săptămâni (…). Voi naște la începutul lui noiembrie. Din cauza problemelor nu o sa am variantă de cezariană, când o să vină, o să vină”, a mărturisit îndrăgita antrenoare de fitness la “Gașca Vorbește Lumea”.

Fiul vitreg al Roxanei Vancea a mărturisit că își dorește ca frățiorul său să poarte numele tot Ayan, însă viitoarea mămică a subliniat că se mai gândește la cum își va boteza copilul, însă, vrea să aibă un singur prenume. 

 

Roxana Vancea a dezvăluit cum le-a dat vestea cea mare părinților ei

 

Milan a fost cel care le-a zis că vor deveni bunici și toată lumea s-a amuzat teribil de acel moment, chiar dacă emoțiile au fost la cote maxime. 


”L-am trimis pe Milan să le spună și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară. ”Vine barza?”, îl întreabă tatăl meu. ”Da o să vină barza”, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan înainte să ne apucăm, să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară. Și el concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o suriroară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a declarat Roxana Vancea la Măruță. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel