Roxana Vancea, gest extrem după o ceartă cu soțul. Certificatul de căsătorie este istorie: „l-am rupt cu totul”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Vancea, Instagram

Roxana Vancea a făcut o declarație surprinzătoare cu privire la viața sa personală, anunțând că a luat o decizie radicală după o ceartă cu soțul ei. Fosta prezentatoare de la meteo a recunoscut că după o ceartă aprinsă a rupt certificatul de căsătorie. Cu toate acestea, vedeta a fost nevoită să-l refacă ulterior pentru că a avut nevoie de el.

Roxana Vancea formează un cuplu fericit alături de Dragoș Paiu, iar relația lor este întregită de doi copii adorabili, Milan și Zian. Cei patru alcătuiesc o familie unită și plină de dragoste.

Însă, cum nu se poate să fie totul numai lapte și miere, cei doi recunosc că nu sunt scutiți de momentele tensionate. Certuri mai există, dar niciodată atât de grave încât să îi ducă la separare. 

Roxana Vancea a rupt certificatul de căsătorie

Roxana Vancea, fosta prezentatoare de la meteo, a făcut o declarație neașteptată cu privire la viața sa personală, dezvăluind că a luat o decizie radicală după o ceartă cu soțul ei. Vedeta a recunoscut că, într-un moment de disperare, a rupt certificatul lor de căsătorie. Cu toate acestea, a fost nevoită să refacă certificatul ulterior, explicând că avea nevoie de el. 

„O dată l-am rupt. O dată l-am șifonat și a doua oară l-am rupt cu totul. M-am certat cu el într-o zi, nu știu de la ce, și l-am rupt cu totul. Apoi am avut nevoie de el și am mers să scot altul. Deci, un act nu schimbă nimic într-o relație”,  spune Roxana Vancea.

Nu doar Roxana a recurs la gestul extrem, ci și soțul ei, Dragoș Paiu. Cu toate acestea, ei aleg să nu acorde o importanță deosebită acestui act legal, preferând să-și trăiască iubirea, fără a se baza pe formalități.

„Un act? Actul în sine? Nicidecum (nr. nu e important pentru ei). Cred că de două ori l-am și rupt”, spune Dragoș Paiu, potrivit Viva.

Pe rețelele de socializare, ei împărtășesc adesea momente fericite alături de cei mici, devenind o sursă de inspirație pentru mulți părinți.

Cei doi demonstrează că pot avea o carieră de succes și o viață de familie fericită în același timp, alături de cei doi copii, Milan și Zian.

Zian, fiul Roxanei Vancea, împlinește 2 ani luna aceasta

Zian împlinește 2 ani luna aceasta și își uimește părinții în fiecare zi cu câte ceva. Roxana a menționat că au făcut deja analizele necesare pentru înscrierea la grădiniță. Cu fiecare zi care trece, Zian îi surprinde pe părinții săi cu realizările sale remarcabile, învățând, la doar un an și 10 luni, prima sa poezie.

Roxana și Dragoș se străduiesc să găsească timp pentru viața de familie. Dragoș are programul încărcat în timpul săptămânii, petrecând după-amiaza la sală, în timp ce Roxana se ocupă de fete dimineața. Cu toate acestea, la sfârșit de săptămână, familia se reunește și petrece timp împreună. 

„Zian merge luna aceasta la grădiniță, după ce împlinește doi ani. Îi fac analizele și tot ce trebuie să îl pot înscrie la grădiniță. Ne șochează în fiecare zi cu câte ceva. La un an și 10 luni a învățat prima lui poezie.

Timp pentru noi nu prea mai avem. Dragoș muncește în timpul săptămânii la sală după-amiaza, iar eu am fetele dimineața. Abia la finalul săptămânii suntem cu toții acasă, cu copiii. Atunci avem practic timpul nostru în familie, nu neapărat ca și cuplu. Am avut o vacanță reușită în Dubai, am fost doar cu Zian, pentru că Milan era bolnav atunci”, a declarat Roxana Vancea.

Roxana Vancea este mamă vitregă pentru Milan, fiul lui Dragoș Paiu, însă acest lucru nu o împiedică să își intre în rol cu adevărat.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel