Roxana Vancea a dezvăluit numele fiul ei. Vedeta a dezvăluit semnificația aparte pe care o are

Data publicării:

Roxana Vancea a devenit mămică în urmă cu o săptămână. Ce nume au ales pentru bebeluș?

Roxana Vancea a devenit mămică de băiețel în urmă cu doar o săptămână. Vedeta s-a recuperat rapid și a dat jos și cele 5 kilograme luate în timpul sarcinii. Roxana Vancea a dezvăluit numele bebelușului chiar în emisiunea Teo Show. 


Vedeta își dorea inițial ca pe cel mic să îl cheme Ayan, dar inspirația a venit de unde se aștepta mai puțin. Într-o dimineață, soacra ei i-a trimis un clip video cu teologul Arsenie Boca. Roxana Vancea a văzut atunci că numele întreg al părintelui era Zian Boca. 


S-a gândit că ar fi un semn, așa că a decis împreună cu soțul ei ca numele bebelușului să fie Zian. 

 


Vedeta a luat doar 5,5 kilograme pe timpul sarcinii, iar acum poate spune că s-a recuperat aproape complet. Roxana Vancea se pregătește deja să revină în sala de forță.


„Am pus 5 kilograme pe sarcină, toată sarcina. Am ajuns în spital la 52,5. A doua zi după operație aveam 48, acum am deja 47 de kilograme. De săptămâna viitoare mă apuc de sport.


N-am avut probleme cu alăptatul. E chiar plăcut cu alăptatul. M-am speriat, pentru că mama a avut probleme cu alăptatul.


Eu am născut natural. Mă așteptam la ceva mult mai dureros. A fost dureros, dar nu cum mă așteptam eu. Am avut trei ore travaliu și 10 minute nașterea în sine”, a declarat Roxana Vancea la Teo Show.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea)


Cum se descurcă soțul Roxanei Vancea în postura de tătic pentru a doua oară?


„Prima mea întâlnire a fost: e un băiat frumos, e un băiat reușit. Când îl iau în brațe îmi vine să nu îi mai dau drumul. Mi-e frică atunci când îl țin în brațe. Mă doare tot corpul”, a povestit Dragoș.

 

Vedeta a născut la Spitalul Filantropia din Capitală și este foarte mulțumită de condițiile de acolo, dar și de personalul medical. Băiețelul vedetei a cântărit la naștere 3200 kg și a avut 51 de centimetri. 


Roxana Vancea a ales să nască natural, fără epidurală, iar travaliul a ținut 3 ore. Vedeta se consideră o norocoasă, mai ales că în timpul sarcinii nu a avut probleme și nici nu s-a simțit rău. 


„Alăptez din 3 în 3 ore, stă cam 40-45 de minute la o sesiune de alăptat. Nu am calculatcât dorm, dar bebe e foarte cuminte și între alăptat, ălea 3 ore de somn le dormim legate.”, a spus Roxana Vancea pe internet.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel