Roxana, soția lui Liviu Guță, primele declarații după ce artistul a anunțat că divorțează. Care a fost adevăratul motiv al despărțirii

Data publicării:
Liviu Guță și Roxana, sursa facebook
Descriere foto: Liviu Guță și Roxana, sursa facebook

După ce Liviu Guță a anunțat că va divorța de Roxana, aceasta a dezvăluit adevăratul motiv care a dus la despărțire.

Vestea că Liviu Guță divorțează a doua oară, la doar un an după căsătorie a șocat pe toată lumea și asta pentru că între artist și actuala soție lucrurile păreau să meargă perfect. Mai mult decât atât, cântărețul își exprima aproape zilnic pe rețelele de socializare, dragostea pe care i-o poartă soției sale.

Cu toate astea, iată că relația lor a durat doar un an și acum cei doi au ales să-și spună adio. Liviu Guță a fost cel care a făcut acest anunț și chiar i-a adus acuzații grave soției sale.Acesta a declarat că actuala lui soție că este o fire destul de agresivă verbal, motiv pentru care a plecat de cinci ori de acasă. De asemenea, aceasta este foarte geloasă și nu-l lăsa să-și vadă nici măcar copiii.

„Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor. Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut”, a spus Liviu Guță, în direct, la Teo Show.

În urma acuzațiilor aduse de soțul ei, Roxana a reacționat imediat. Aceasta a declarat că Liviu Guță voia ca tot timpul lucrurile să fie făcute așa cum vrea el și că nu lăsa deloc de la el. Mai mult decât atât, femeia a mărturisit că i-a propus lui Liviu Guță să meargă la un psiholog împreună pentru a rezolva problema de cuplu, însă acesta a refuzat categoric.

„Eu sunt obsedată de curățenie și îi strâng hainele de lângă pat după care i le puneam direct la coș că nu aveam unde în altă parte. Pe lângă asta, el voia să facem doar cum zice el, însă, într-o relație, ambii lasă de la el ca să fie bine. Nu unul comandă și celălalt execută. “Am fost și la psiholog, m-am gândit că poate am anumite probleme pe care eu nu știu să le abordez, am discutat cu specialistul. I-am spus și lui Liviu să mergem amândoi să ne rezolvăm această problemă, însă el mi-a zis că nu este nebun să meargă la psiholog”, a declarat  Roxana pentru Tacataca. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel