Roxana Nemeș, probleme grave de sănătate. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care a fost eliminată de la Survivor 2021

Data publicării:
Roxana Nemeș, sursa instagram
Descriere foto: Roxana Nemeș, sursa instagram

Roxana Nemeș se confruntă cu grave probleme de sănătate. Frumoasa artistă a dezvăluit și motivul pentru care a părăsit competiția.

Roxana Nemeș trece prin momente delicate. Faimoasa de la Survivor România a părăsit competiția din Republica Dominicană din cauza problemelor de sănătate care nu i-au dat pace și nu i-au ai permis să continue concursul. Roxana Nemeș și-a luat rămas bun de la colegii săi de echipă și a părăsit competiția, la recomandarea medicului.

După o absență îndelungată, o lună de zile în care a fost internată în spital, timp în care și-a făcut toate analizele necesare, a ținut dieta și a urmat tratamentul recomandat de doctori, medicii i-au transmis nu mai poate concura în cadrul competiției Survivor, motiv pentru care Faimoasa a fost nevoită să plece înapoi în România.

„Vreau să cred că mă simt mai bine, asta e cel mai important. Am făcut mai multe analize, am ținut dietă, nu mai am dureri mari, dar nu sunt perfect sănătoasă. Acasă îmi voi face un alt set de analize, sper să fiu bine. Dumnezeu mi-a dat extrem de multă putere.

Vă mulțumesc că de la fiecare am avut ceva de învățat. Mă bucur că am ales să vin la Survivor și că am putut să rămân până acum. Mulțumesc publicului de acasă pentru susținere. Vă urez succes, să credeți în voi, să nu vă mai certați și să fiți buni!”, a declarat Roxana Nemeș la Consiliu, înainte să părăsească Survivor România 2021.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel