Roxana Nemeș, operată de urgență. Care este starea de sănătate a vedetei

Data publicării:
Roxana Nemeș, sursa instagram
Descriere foto: Roxana Nemeș, sursa instagram

Roxana Nemeș a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce s-a confruntat trei ani de zile cu o afecțiune ce îi provoca dureri insuportabile.

Roxana Nemeș s-a operat recent, după ce s-a confruntat timp de trei ani cu dureri cumplite. Deși vedeta nu a dat prea multă importanță stării sale de sănătate, în urma unor analize mai complexe, aceasta a fost diagnosticată cu o endometrioză, o boală care a început să pună stăpânire pe majoritatea femeilor din ziua de azi.

După intervenție Roxana a declarat că se simte foarte bine și în următoarea perioadă va trebui să urmeze o schemă de tratament bine pusă la punct pentru a se recupera rapid și pentru ca boala să nu recidiveze.

„Mi-a fost foarte teamă de operație, pe mine mă chinuiau durerile de trei ani și când începeau eram neom. Iubitul meu care stă non-stop cu mine, pur și simplu nu avea ce să vorbească cu mine. E o boală care nu te omoară, dar te chinuie.”, a spus Roxana Nemeș în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D.

Roxana Nemes a mărturisit că a trecut cu bine este intervenția chirurgicală, datorită medicilor, dar și a iubitul ei, care i-a fost aproape. De asemenea, aceasta a precizat că își dorește să dea naștere primului copil și este nerăbdătoare să vină acest moment.

Roxana Nemeș, despre viața după Survivor România

Roxana Nemeș a fost un concurent puternic în emisiunea Survivor România. Blondina a fost nevoită să renunțe la competiție din cauza stării ei de sănătate. Lipsa unei alimentații necorespunzătoare i-a cauzat vedetei probleme de sănătate, iar medicii i-au dat verdictul trist, acela că trebuie să părăsească competiția Survivor România. Ajunsă acasă, vedeta a vorbit despre dorul de iubit și de familie. 


„Familia, oamenii dragi mi-au lipsit cel mai mult. Am crezut că îmi va fi foarte greu să gestionez dorul. Dar când mă gândeam la ei și îmi era dor, nu am avut momente de neliniște.


Și, din punctul ăsta de vedere mi-am demonstrat că am tărie psihică. Am avut momente când îmi doream să vorbesc cu iubitul meu, cu mama, să știu că sunt bine, să îmi dea un sfat”, a dezvăluit Roxana Nemeș într-un interviu pentru click.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel