Roxana Nemeș, despre viața după Survivor România. Cum este relația cu iubitul ei: „Mi-am demonstrat că am tărie psihică”

Data publicării:
Roxana Nemeș și iubitul, sursa foto Facebook
Descriere foto: Roxana Nemeș și iubitul, sursa foto Facebook

Roxana Nemeș este una dintre cele mai controversate vedete din România. Blondina a fost nevoită să plece din emisiunea Survivor România din cauza stării ei de sănătate. 

Roxana Nemeș a fost un concurent puternic în emisiunea Survivor România. Blondina a fost nevoită să renunțe la competiție din cauza stării ei de sănătate. Lipsa unei alimentații necorespunzătoare i-a cauzat vedetei probleme de sănătate, iar medicii i-au dat verdictul trist, acela că trebuie să părăsească competiția Survivor România. Ajunsă acasă, vedeta a vorbit despre dorul de iubit și de familie. 


„Familia, oamenii dragi mi-au lipsit cel mai mult. Am crezut că îmi va fi foarte greu să gestionez dorul. Dar când mă gândeam la ei și îmi era dor, nu am avut momente de neliniște.


Și, din punctul ăsta de vedere mi-am demonstrat că am tărie psihică. Am avut momente când îmi doream să vorbesc cu iubitul meu, cu mama, să știu că sunt bine, să îmi dea un sfat”, a dezvăluit Roxana Nemeș într-un interviu pentru click.ro. 


Roxana Nemeș are parte de o relație minunată alături de Călin Hagima și poate spune că este o femeie norocoasă. Cei doi se pregătesc de nuntă, iar Roxana spune că este extrem de fericită alături de iubitul ei. 


„Mă gândeam că o să fie mai greu, dar mi-am dat seama că sunt foarte puternică și am rămas focusată pe ceea ce aveam de făcut acolo. Chiar mi-am propus să mă bucur de toata experiența „Survivor România” și am fost prezentă acolo din toate punctele de vedere, este o șansă cu care te întâlnești o dată în viață. Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. 


Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine. Mi-a demostrat că mă pot baza pe el cu absolut tot ce înseamnă paginile mele de socializare, imaginea mea, actele mele și asta mi-a placut foarte mult. 


S-a implicat foarte mult. Simt că i-a fost foarte dor de mine și, în momentul ăsta, suntem foarte bine unul cu celalalt. O să vină și nunta, cu siguranță, când va trece pandemia și va fi momentul”, a mai adăugat artista. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel