Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit: “Te iubesc, soțul meu”/ Imagini inedite de la marele eveniment

Data publicării:
Roxana Ionescu, sursa instagram
Descriere foto: Roxana Ionescu, sursa instagram

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu sunt în culmea fericirii. Cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu.

Nuntă mare în showbizul românesc. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au făcut pasul cel mare și, și-au unit destinele pentru totdeauna. Deși cei doi au declarat că nu știu când vor ajunge în fața altarului, iată că a venit și ziua cea mare. Blondina și soțul ei au ținut secret totul, iar apoi au postat câteva fotografii inedite de la nuntă.

În dreptul fotografiilor de la cea mai frumoasă zi din viața lor, Roxana Ionescu a ținut să îi facă și o declarație de dragoste omului lângă care și-a găsit fericirea.

”Sunt recunoscatoare pentru tot ce am trait astazi. Te iubesc, sotul meu ”, a scris Roxana Ionescu pe contul său de Instagram.

Frumoasa blondină a ales să poarte o rochie albă de mireasă superbă, care i-a pus în evidență formele perfecte. Nici Tinu Vidaicu nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a purtat un costum de culoare bej, pe care l-a asortat cu o cămașă albă.

La scurt timp după ce Roxana Ionescu a publicat primele fotografii de la marele eveniment, fanii, dar și colegii de breaslă le-au transmis acestora cele mai sincere urări și felicitări.

”Felicitări! Casă de piatră! Va îmbrățișez pe amândoi. / Felicitari!!! Superbi! Tu - superbisima . Casa de piatra! Sa aveti o căsnicie binecuvântata! / esti o minunata!!! felicitari / Felicitaaaari! Sa fiti super fericiti! / Casa de piatra și felicitaaaari!!! ”, sunt doar câteva dintre reacțiile de la postare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roxana Vidaicu (@iamroxanaionescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel