Roxana Ionescu, pregătită să devină mamă, după tragedia care a marcat-o profund: „Totul se întâmplă cu un motiv”

Data publicării:
Roxana Ionescu și soțul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Roxana Ionescu și soțul ei, sursa foto Instagram

În urmă cu doi ani, Roxana Ionescu a trecut printr-o adevărată dramă. Vedeta a reușit să treacă peste această durere și este pregătită să devină mămică.

Roxana Ionescu, cunoscută în lumea mondenă ca „Mama-Natură” a trecut printr-o tragedie care a marcat-o profund, în urmă cu doi ani. Mai exact, vedeta a pierdut o sarcină când se afla în a șasea lună. Acum, se pare că Roxana Ionescu  și soțul ei, Tinu Vidaicu au trecut peste acea tragedie și vor să mai încerce încă o dată să devină părinți.

Vedeta a vorbit despre acele momente grele, dar și despre perioada dificilă de după, când a crezut că nimeni și nimic nu o va mai putea face să își revină din depresie. Totuși, Tinu Vidaicu a reușit să o salveze pe vedetă, redându-i speranța și puterea de a trece mai departe, deși și el era afectat de pierderea suferită.

„Problema cu bebe… A fost o pierdere imensă. A trecut, a fost urât, a fost greu, dar momentele grele în viață te întăresc, îți întăresc relația, încrederea în cel de lângă tine. În acele momente vezi că ești lângă un om puternic, lângă un om pe care te poți baza. Eu asta am simțit în momentele alea. În fiecare secundă și în fiecare minut Tinu a fost acolo și nu m-a lăsat deloc să pic. Nu îmi imaginam că e atât de puternic cum a fost în acele momente. Mi se pare că tot ce ni se întâmplă în viață se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a mărturisit vedeta la un post de televiziune.

Acum, Roxana Ionescu este pregătită să o ia de la capăt și să facă mai mulți copii, dacă Dumnezeu o va ajuta să ducă sarcina până la capăt.

„Îmi doresc să umplem această casă cu bucurie și să fim mai mulți. Asta îmi doresc. Ăsta ar fi singurul lucru pe care nu îl avem în acest moment. Doi copii vrem noi, nu contează ce vor fi, să fie sănătoși și atât”, a mai spus Roxana Ionescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel