Roxana Hulpe s-a căsătorit. Primele imagini de la marele eveniment

Data publicării:
Sursa foto: Roxana Hulpe, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Roxana Hulpe, facebook

Roxana Hulpe a ajuns în fața altarului, la doar o lună după ce a fost cerută în căsătorie. 

Roxana Hulpe a lucrat ani de zile ca reporter la Pro TV, iar acum face echipă la Știrile Pro TV de weekend alături de Cosmin Stan. Dincolo de viața profesională, vedeta s-a iubit cu Alex Petricean. Cei doi au format un cuplu din 2018, iar în anul 2020 ar fi trebuit să facă nunta. Aceștia nu au mai ajuns în fața altarului și s-au despărțit. Nunta lor a fost amânată din cauza pandemiei, însă după mai mulți ani de relație au decis ca fiecare să o ia pe alt drum.

„Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani. La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social. «Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu». Am mers', povestea Roxana Hulpe pentru life.ro.

Roxana Hulpe s-a căsătorit

Acum, Roxana Hulpe radiază de fericire, alături de Bogdan Rădulescu.  Astăzi, 3 septembrie, cei doi au ajuns în fața altarului, după ce, în urmă cu o lună, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa prezentatoare TV. Cererea în căsătorie a avut loc pe Cluj Arena, chiar la UNTOLD 2022. Bogdan Rădulescu i-a pregătit iubitei o surpriză de zile mari, un clip video cu ei doi pe un ecran uriaș. Ulterior, el i-a dat inelul și a cerut-o în căsătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, frumoasa vedetă a spus un mare DA. 

Primele imagini de la marele eveniment

La marele eveniment, știrista a ales să poarte o rochie albă, lungă și mulată, care i-a pus în evindeță corpul. De asemenea, vedeta și-a pus pe cap și o coroniță superbă din flori. Tinerii însurăței au avut alături familia, prietenii, dar și colegii de breaslă. 

„Să vă iubiți mult, să vă fie toată viață plină de culoare și întâmplări frumoase și bune, ca voi! Să aveți casă precum stânca și multă fericire! Luna și soarele pentru voi! Ne bucurăm cu voi de această zi minunată!”, a scris pe facebook Rareș Năstase, colegul Roxanei Hulpe

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel